Ισπανία

Σκέψεις να αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αρμπελόα σε περίπτωση αποχώρησης του Αντσελότι!

Μια νέα πρόταση φαίνεται να έχει πέσει στο τραπέζι αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να επιθυμεί να ακολουθήσει μοντέλο... Ζιντάν!

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ακόμα ολοκληρωθεί, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζει το έδαφος ενόψει της επόμενης αναφορικά με το θέμα του προπονητή! Μετά τα σενάρια που θέλουν τον Κάρλο Αντσελότι να αποχωρεί το ερχόμενο καλοκαίρι για να αναλάβει τα ηνία της εθνικής Βραζιλίας, ο ιδιοκτήτης των «μερένχες» Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται να προετοιμάζει ακόμη μια τολμηρή κίνηση!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo» o Mαδριλένος πρόεδρος δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη, με τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή της ομάδας νέων, Άλβαρο Αρμπελόα!

Η δουλειά του Ισπανού στα τμήματα υποδομής έχει ενθουσιάσει τον Πέρεθ και δεν είναι πλέον απίθανος ο πρόωρος προβιβασμός στου στην πρώτη ομάδα.

Ο Αρμπελόα ανέλαβε την Κ19 της Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι οδηγώντας την στην κορυφή του ομίλου στο UEFA Youth League, ενώ τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι ο 40χρονος Αρμπελόα όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ανέλαβε χρέη εκπροσώπου του συλλόγου, ενώ μεταξύ άλλων είναι και ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x