Στέλνει τη Ρεάλ στα ημιτελικά του Μουντιάλ Συλλόγων και αναδεικνύεται στο… νέο διαμάντι των «μερένγκες» και της διοργάνωσης της FIFA για το φετινό καλοκαίρι.
Παραμόνευε ανάμεσα στους αμυντικούς της Ντόρτμουντ, ο Γκιουλέρ τον είδε, του έκανε την μπαλιά που δεν θα τον δυσκόλευε καθόλου στην «εκτέλεση» και κάπως έτσι μόλις στο 10ο λεπτό ο Γκαρσία βρήκε ξανά δίχτυα στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης μέχρι και αυτή τη στιγμή στην ολοκλήρωση της φάσης των προημιτελικών, έχει πετύχει 4 γκολ, έχει και 1 ασίστ σε 5 αναμετρήσεις και ζει τη στιγμή του στο τουρνουά των Ηνωμένων Πολιτειών.
Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και ο... άλλος Γκαρσία, ο Φρανσίσκο, να κάνει το μονοκόματο πλασέ από το γύρισμα του Τρεντ για το 2-0 απέναντι στους Βεστφαλούς.
GONZALO GARCIA GOAL WHAT A PASS BY ARDA pic.twitter.com/PY33TpjLvk
— WolfRMFC (@WolfRMFC) July 5, 2025
TRENT TO FRAN GARCIA!
— TC (@totalcristiano) July 5, 2025
FULLBACK TO FULLBACK! WOW!
pic.twitter.com/jMlDWpnt6U
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.