Europa League

Πανδαισία γκολ και πρόκριση για Ρέιντζερς

Η ταξιαρχία του Στήβεν Τζέραρντ ντούμπλαρε τις νίκες της (5-2) επί της Αντβέρπ και προκρίθηκε στους «16» του Europa League.

Πανηγυρική πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πήρε η Ρέιντζερς. Σε ένα παιχνίδι, που είχε και πάλι 7(!) γκολ, αλλά ήταν λιγότερο… ροκ από το πρώτο, η ομάδα του Στήβεν Τζέραρντ επικράτησε KAI στη Γλασκώβη της Αντβέρπ, αυτή τη φορά με 5-2 και σε συνδυασμό με το 4-3 στο Βέλγιο, σφράγισε το εισιτήριο. Οι «Τζερς», που πέτυχαν τη 19η νίκη τους σε 20 αγώνες φέτος στο «Ibrox Stadium», ήταν η καλύτερη ομάδα και στα δύο 90άλεπτα και δικαίως θα είναι παρούσα στην αυριανή (26/2) κλήρωση.

Η Ρέιντζερς μπήκε με… φόρα στο παιχνίδι και μετά από δύο προειδοποιητικές βολές του Κεντ, άνοιξε το σκορ στο 9’ με τον αρχισκόρερ της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Αλφρέδο Μορέλος. Ο Κολομβιανός επιθετικός έφτασε τα 22 ευρωπαϊκά γκολ με τη φανέλα των «Τζερς», εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Ντε Βολφ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, η Αντβέρπ έφτασε στην ισοφάριση με τον Ραφαέλοφ στο 32’, στη δεύτερη ευκαιρία της στον αγώνα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα του Στήβεν Τζέραρντ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Πάτερσον, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε μετά από 16 δευτερόλεπτα! Εννιά λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι… άνοιξαν τη διαφορά με τον Κεντ, που έγραψε το 3-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν παράτησαν τα όπλα και μείωσαν στο 57’ με τον Ζε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας. Μετά από ένα εικοσάλεπτο ηρεμίας, ήρθε στο 79’ ο Μπάρισιτς από το σημείο του πέναλτι να κάνει το 4-2 και να σφραγίσει την πρόκριση της Ρέιντζερς. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε και πάλι από την «άσπρη βούλα» ο Ίτεν, ο οποίος στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 5-2!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x