Ελλάδα

Ρέτσος: «Να γυρίσουν με το Κύπελλο οι μικροί και μετά να το πάρουμε και εμείς!»

Την ευχή του το Youth League να καταλήξει στα «ερυθρόλευκα» χέρια των παικτών του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου εξέφρασε ο Παναγιώτης Ρέτσος!

Στο πλαίσιο του μεγάλου τελικού του Youth League, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του απέναντι στη Μίλαν, ο Παναγιώτης Ρέτσος φιλοξενήθηκε στην Cosmote.

O αμυντικός των «ερυθρόλευκων», που έχει περάσει στο παρελθόν από όλες τις ηλικιακές ομάδες του συλλόγου, μίλησε για τον αποψινό τελικό και τους πιτσιρικάδες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, εκφράζοντας την ευχή του να γυρίσουν από τη Νιόν με την κούπα και εν συνεχεία η ανδρική ομάδα να πάρει και εκείνη το Conference League!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ρέτσου:

«Θέλω να τους ευχηθώ να το ευχαριστηθούν πραγματικά, γιατί είναι όνειρο για έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Επειδή σίγουρα όλοι θα θέλαμε να ήμασταν στη θέση τους όταν ήμασταν μικροί, να το δούνε σαν κάτι ιδιαίτερο. Έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.

Το λέω και θα το ξαναπώ να το ευχαριστηθούν γιατί δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα να παίζεις έναν τελικό. Να γυρίσουν με το τρόπαιο και να το πάρουμε και εμείς μετά!».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x