Ιταλία

«Πατρίσιο και Τσάκα οι πρώτες μεταγραφές της Ρόμα του Μουρίνιο»

Νέο δημοσίευμα για τους Ρουί Πατρίσιο και Γκράνιτ Τσάκα που δείχνουν να είναι κοντά στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Ρουί Πατρίσιο και ο Γκράνιτ Τσάκα δείχνουν πως είναι κοντά στη Ρόμα, την οποία αναλαμβάνει από την επόμενη σεζόν ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο Πορτογάλος τερματοφύλακας και ο Ελβετός μέσος αποτελούν προσωπικές επιλογές του νέου προπονητή της ιταλικής ομάδας, αλλά οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν μετά το τέλος των υποχρεώσεών τους στο Euro 2020.

Την ώρα που ο Ρουί Πατρίσιο δεν έχει αποκαλύψει το παραμικρό για το μέλλον του, ο Τσάκα σε συνέντευξή του στη βρετανική «Mirror» φαίνεται πως αποχαιρετάει τους φίλους της Άρσεναλ.

«Ήταν μία καλή χρονιά για εμένα. Έπαιξα αρκετά, αλλά η κατάταξη της ομάδας στη βαθμολογία ήταν απογοητευτική. Σίγουρα ορισμένα προβλήματα δεν λύθηκαν, όμως δεν αξίζει να κοιτάξουμε πίσω…», είπε ο διεθνής άσος της λονδρέζικης ομάδας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Τσάκα θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, με οψιόν για ακόμη ένα έτος, και οι ετήσιες απολαβές θα είναι 2,5 εκατ. ευρώ, με το συνολικό κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 18 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x