Ιταλία

Μπράβοι της Ρόμα επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους επειδή έβγαζαν φωτογραφίες στο δείπνο της ομάδας!

Η Ρόμα είχε δείπνο, με δύο δημοσιογράφους να τραβούν φωτογραφίες, να γίνονται αντιληπτοί από την ασφάλεια της ομάδας και να δέχονται επίθεση.

Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ώρες στο εστιατόριο Pierluigi της Ρώμης. Οι άνθρωποι της Ρόμα είχαν οργανώσει δείπνο σύσφιξης σχέσεων λίγες ημέρες πριν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και τον τελικό του Europa Conference League.

Οι ποδοσφαιριστές δεν θέλησαν να… κρυφτούν και κάθισαν σε υπαίθριο σημείο, με δύο δημοσιογράφους να βρίσκονται στο εστιατόριο να ανεβαίνουν στον πρώτο όροφο και να τραβάνε φωτογραφίες. Εκείνη τη στιγμή έγιναν οι αντιληπτοί από τους μπράβους της ομάδας, οι οποίοι τους επιτέθηκαν φραστικά και τους απείλησαν αρχικά πως αν δεν τις σβήσουν, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα γι’ αυτούς.





Μάλιστα, υπάρχει καταγγελία για βιαιοπραγία προς τους δημοσιογράφους, ενώ κυκλοφορεί και βίντεο στο οποίο ένας εκ των ανθρώπων της ασφάλειας των «τζαλορόσι» σπρώχνει με δύναμη έναν άνθρωπο, που φωνάζει για βοήθεια, σε έναν τοίχο.

Τα πνεύματα ηρέμησαν και δόθηκε λύση όταν έφτασε η αστυνομία, με το ανησυχητικό να είναι πως όπως αναφέρει η «Repubblica» που γνωστοποίησε το συμβάν πως οι ποδοσφαιριστές της Ρόμα πήραν το μέρος της… ασφάλειας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x