Ιταλία

Ο Μουρίνιο θέλει τον Ντε Χέα στη Ρόμα!

Τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως επιθυμεί διακαώς στη Ρόμα ενόψει της νέας σεζόν, ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση πως ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αναλάβει τη Ρόμα τη νέα σεζόν, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει σηκώσει ήδη μανίκια ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Σύμφωνα λοιπόν με ιταλικά δημοσιεύματα, ο «Special One» φαίνεται πως επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα, με τον οποίο συνυπήρξαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δύο χρόνια, τις σεζόν 2016/18. Οι «ροσονέρι» έχουν θέσει πολύ ψηλά το θέμα απόκτησης τερματοφύλακα, αφού τόσο ο Αντόνιο Μιράντε, όσο και ο Πάου Λόπεθ θα αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν, ενώ θα επιστρέψει ο Όλσεν από τον δανεισμό του στην Έβερτον χωρίς ωστόσο να πείθει για πρώτος τερματοφύλακας.

Έτσι λοιπόν, Ρόμα και Μουρίνιο τσεκάρουν την αγορά για τη θέση «1», με τον Ισπανό κίπερ των «κόκκινων διαβόλων» να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του συλλόγου. Μάλιστα σημαντικό ρόλο θα παίξει το γεγονός πως ο Ντε Χέα έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα από τον Ντιν Χέντερσον, κάτι που ίσως επηρεάσει την απόφασή του να μεταβεί στην «Αιώνια πόλη».

Ρόμα και Γιουνάιτεντ θα τεθούν απόψε αντιμέτωπες (22:00) στη ρεβάνς του 6-2 υπέρ των Άγγλων για τα ημιτελικά του Europa League, εκεί όπου ο Ντε Χέα θα ξεκινήσει βασικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x