Γενικά

Η μεγαλύτερη γκάφα του Ροναλντίνιο: Πώς μια γουλιά τού στοίχισε πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ

Ο Ροναλντίνιο ήπιε το… λάθος αναψυκτικό και έχασε πάρα πολλά λεφτά.

Πέρα από τις αναρίθμητες στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας που χάρισε στους φιλάθλους ο Ροναλντίνιο, έκανε και αρκετά λάθη στην διάρκεια της καριέρας του. Ίσως όμως η μεγαλύτερη γκάφα που έκανε ποτέ ο Βραζιλιάνος «μάγος» ήταν αυτή του καλοκαιριού του 2012, που του στοίχισε πολύ ακριβά.

Τότε ο «Ρόνι» αγωνιζόταν στην πατρίδα του και την Ατλέτικο Μινέιρο. Ανάμεσα στις πολλές φίρμες που διαφήμιζε ήταν και η Coca-Cola, ωστόσο σε μια συνέντευξη Τύπου της ομάδας του είχε μπροστά του, για διαφημιστικούς λόγους, κάποια κουτάκια της ανταγωνίστριας Pepsi, που ήταν χορηγός του βραζιλιάνικου κλαμπ. Το λάθος που έκανε ο Ροναλντίνιο, ήταν να πιει λίγο από το αναψυκτικό τινάζοντας στον αέρα το deal του με την Coca-Cola.

Λίγες μέρες μετά η τελευταία ανακοίνωνε τη διακοπή της συνεργασίας τους. «Η Coca-Cola αναγνωρίζει την καριέρα και την αξία του Ροναλντίνιο, όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι αδύνατο να συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του», τόνισε η εταιρεία-κολοσσός.

Ο Ροναλντίνιο, που είχε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την Coca-Cola, έχασε πολλά χρήματα μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Συγκεκριμένα, κάθε χρόνος συμβολαίου με το διάσημο αναψυκτικό του απέφερε περίπου 863 χιλιάδες ευρώ! Άρα έχασε πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ με αυτή την γουλιά που ήπιε από την Pepsi.

Πάντως μην λυπάστε για τον Ροναλντίνιο… Παρότι ζει ζωή χαρισάμενη και σπαταλά αφειδώς τα χρήματά του, η περιουσία του ακόμη και τώρα υπολογίζεται στα 90 εκατ. ευρώ. Σε αυτό συνέβαλε και το deal που έκανε αρκετά χρόνια μετά το «διαζύγιο» με την Coca-Cola με την… Pepsi.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x