Το λόγο που η Νάπολι πιστεύει πως φέτος θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν μπορεί να κατανοήσει ο Αρίγκο Σάκι.
Ο παλαίμαχος θρυλικός προπονητής είπε πως οι «παρτενοπέι» δεν έχουν στο ρόστερ τους την απαιτούμενη ποιότητα και πως πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να "εκτοπίσουν" τη Γιουβέντους από την κορυφή.
Συγκεκριμένα, δήλωσε στην "il Mattino": «Δεν μπορώ να καταλάβω την τόση αισιοδοξία. Κάνουν σαν να απέκτησαν τον Μαραντόνα και τον Καρέκα αυτό το καλοκαίρι. Θα συνιστούσα στους παίκτες του συλλόγου να χαλαρώσουν και να αγωνιστούν χωρίς άγχος».
Συμπλήρωσε πως: «Ο Σάρι είναι καλός προπονητής. Έχει καλούς παίκτες στο κλαμπ. Δεν αποκλείω κάθε ενδεχόμενο κατάκτησης του τίτλου. Απλά, επισημαίνω πως δεν θα έπρεπε να είναι αυτός ο βασικός στόχος τους».
Έκλεισε, αναφερόμενος στη Γιουβέντους: «Το μεγάλο φαβορί είναι οι «μπιανκονέρι». Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι έχει αποδείξει αμφότερες φορές πως μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες».
Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






