Stoiximan Super League

Συγκινημένος Σάλιακας: «Αφιερωμένη στον Τζανακάκη η νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Με δάκρυα στα μάτια ο Μανώλης Σάλιακας αφιέρωσε τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού στον συνάδελφό του και καλό του φίλο, Μανώλη Τζανακάκη.

Μεγαλείο ψυχής από τον Μανώλη Σάλιακα, ο οποίος ύστερα από την 3η σερί επικράτηση του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού το Σάββατο (6/3), όντας εμφανώς φορτισμένος, αφιέρωσε τη νίκη στον τραυματία παίκτη του Παναιτωλικού και καλό του φίλο, Μανώλη Τζανακάκη.

Ταυτόχρονα, ο άσος του «Άγιαξ της Ηπείρου» στάθηκε στην αλλαγή νοοτροπίας της ομάδας του, σημείωσε ότι πιστεύει ότι ο ΠΑΣ θα τερματίσει ψηλά στα playouts, ενώ σχολίασε και τη μεγάλη χαμένη του ευκαιρία στο ματς με τους «πράσινους».

Αναλυτικά, ο Μανώλης Σάλιακας μίλησε στην κάμερα της Nova για:

-τις τρεις σερί νίκες του ΠΑΣ επί του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα είναι κάτι πολύ όμορφο. Θα το θυμόμαστε για χρόνια που νικήσαμε τρεις φορές μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Και στα τρία παιχνίδια ήμασταν κυρίαρχοι θα έλεγα. Παίξαμε πολύ ωραία μπάλα, κερδίσαμε και δημιουργούσαμε φάσεις. Τελειώνει και ένα σερί από πολλά ματς και τώρα θα χρειαστούμε ξεκούραση».

-τα πέντε συνεχόμενα παιχνίδια που είναι αήττητη η ομάδα του: «Χτίσαμε ένα καλό σερί αυτές τις εβδομάδες. Στην αρχή, στις λεπτομέρειες χάναμε τα αποτελέσματα ή δεν κερδίζαμε. Τώρα όμως έρχονται και τα αποτελέσματα και οι καλές εμφανίσεις. Δουλέψαμε στο θέμα της συγκέντρωσης».

-την αλλαγή νοοτροπίας στην ομάδα του: «Σίγουρα δείχνει την αλλαγή νοοτροπίας στην ομάδα. Φάνηκε η αλλαγή νοοτροπίας και στα ματς με τον Παναθηναϊκό, το έχουμε δουλέψει σίγουρα και προχωράμε».

-τα playouts: «Έχουμε εξασφαλίσει ότι θα παίξουμε τέσσερα ματς στην έδρα μας. Δεν νομίζω ότι θα κινδυνεύσουμε. Βγάζουμε χαρακτήρα, κρατάμε το μηδέν και πιστεύω ότι θα τερματίσουμε και ψηλά στη βαθμολογία. Νιώθουμε να πατάμε καλά, αλλά αυτό δεν μας επαναπαύει».

-τη δική του χαμένη ευκαιρία στην αρχή του αγώνα και τον Μανώλη Τζανακάκη: «Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται. Οι συμπαίκτες μου, μου έδωσαν ψυχολογία. Δεν έμεινα στη χαμένη ευκαιρία.

Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον πολύ καλό μου φίλο, Μανώλη Τζανακάκη, ο οποίος τραυματίστηκε πριν από μία εβδομάδα και έκανε εγχείρηση. Τον περιμένουμε πίσω δυνατό. Είναι δύσκολο να τραυματίζεσαι
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x