Ισπανία

Στα «μαχαίρια» Σαμπάολι και Σεβίλλη: Προσφεύγει στη FIFA για τα δεδουλευμένα του ο Αργεντινός!

Στα άκρα έχουν οδηγηθεί πλέον οι σχέσεις του Χόρχε Σαμπάολι με την Σεβίλλη, καθώς ο Αργεντινός θα προσφύγει στη FIFA για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα της δεύτερης θητείας του στους Ανδαλουσιάνους!

Μπορεί να έχει περάσει κάτι λιγότερο από ένας μήνας που ο Χόρχε Σαμπάολι αποχώρησε από τη Σεβίλλη όμως οι σχέσεις των δύο πλευρών μοιάζουν τεταμένες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του TYCSports ο σύλλογος της Ανδαλουσίας δεν έχει αποπληρώσει όσα απαίτησε ως αποζημίωση ο Αργεντινός τεχνικός με αποτέλεσμα οι διαφορές του να λυθούν στα δικαστήρια.

Επιπροσθέτως η ιστοσελίδα της Αργεντινής διέρρευσε την είδηση ότι ο Σαμπάολι ήθελε να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης λόγω αθέτησης των όσων είχαν συμφωνηθεί, με τους Ανδαλουσιάνους να θέτουν βέτο υποστηρίζοντας ότι σε περίπτωση αυτόβουλης απομάκρυνσης του ο Σαμπάολι θα ήταν υποχρεωμένος να καταβάλει στο σύλλογο 5 εκατ. ευρώ!

Θυμίζουμε ότι ο Χόρχε Σαμπάολι επέστρεψε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» τον Οκτώβριο του 2022, αντικαθιστώντας τον Ζουλιέν Λοπετέγκι, όμως δεν κατάφερε να βγάλει τη Σεβίλλη από το αγωνιστικό τέλμα με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Βεδιλιμπάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x