Αγγλία

Σαρ: «Ο καθένας θα ήθελε να παίξει στη Λίβερπουλ»

Ανοιχτός σε οποιαδήποτε συζήτηση αφορά το μέλλον του εμφανίστηκε ο Ισμάιλα Σαρ, τονίζοντας πως η Λίβερπουλ είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή και όλοι θα ήθελαν να είναι μέρος της.

Η αβεβαιότητα στο τι μέλλει γενέσθαι με το συμβόλαιο και την πορεία του Ισμάιλα Σαρ στη Γουότφορντ, από τη στιγμή που υποβιβάστηκε είναι αυτά που τον κάνουν να τσεκάρει κάθε δυνατή λύση, με τη Λίβερπουλ να ξεχωρίζει ως η καλύτερη αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως αν δεν υπάρξει ικανοποιητική πρόταση θα συνεχίσει και στην Championship με τους «χόρνετς».

«Η Λίβερπουλ είναι φανταστική ομάδα, ο καθένας θα ήθελε να είναι μέρος της. Κέρδισαν φέτος την Premier League και πέρυσι το Champions League. Αλλά είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πρέπει να κάνω μια επιλογή. Εάν ήταν και συμβεί και έφευγα, τότε ελπίζω να ήταν για μια καλή ομάδα. Μέχρι στιγμής, όμως, είναι όλα θεωρίες. Έχω ακόμη τέσσερα χρόνια στο συμβόλαιό μου με τη Γουότφορντ. Εάν εκείνοι θέλουν να μείνω, τότε θα παίξω στην Championship, άλλωστε και η αποχώρησή μου εξαρτάται από το σύλλογο. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Θα παίξουμε στην Championship εφόσον δεν υπάρχει ζήτημα μεταγραφής μέχρι τώρα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Σαρ σe μέσο της χώρας του.

Ο αγγλικός σύλλογος είχε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Σενεγαλέζο χαφ πέρυσι το καλοκαίρι όταν τον έκανε δικό του από τη Ρεν δίδοντας 35 εκατ. ευρώ. Επομένως, δεν πρόκειται να αφήσει έναν από τους μεγάλους αστέρες της με πρόταση κάτω από αυτό το ποσό που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x