Ιταλία

Την… είπε στον Σάρι ο Χαντάνοβιτς: «Έπρεπε να μας αφήσετε να ισοφαρίσουμε»

Ο Χαντάνοβιτς ήταν έξαλλος από το γεγονός πως οι παίκτες της Λάτσιο δεν τήρησαν το fair play και σκόραραν, παίρνοντας προβάδισμα 2-1 απέναντι στην Ίντερ.

Επεισοδιακή ήταν η 8η αγωνιστική της Serie A. Εντυπωσιακά ματς, με γκολ, ανατροπές, φωνές και πολλά ακόμη συμβάντα να… φτιάχνουν το μείγμα για τα όσα είδαμε αυτό το σαββατοκύριακο.

Ένα από τα πιο επεισοδιακά παιχνίδια στη διάρκειά του αλλά και μετά το τέλος του ήταν αυτό της Λάτσιο με την Ίντερ στο «Ολίμπικο». Μία φάση που στιγμάτισε το παιχνίδι ήταν αυτή που έγινε το 2-1 και η ανατροπή για τους γηπεδούχους, με τους παίκτες της Λάτσιο να μην τηρούν το fair play και ενώ στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε πεσμένος ποδοσφαιριστής της Ίντερ και να φτάνουν ως το γκολ με τον Φελίπε Άντερσον.



Αυτό εξόργισε τους φιλοξενούμενους, με τον Χαντάνοβιτς να την… λέει στον Σάρι μετά το τέλος του παιχνιδιού, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του για τα όσα συνέβησαν.

«Γιατί δεν σταματήσατε;», ήταν η πρώτη ατάκα του Χαντάνοβιτς στον Σάρι, για να του απαντήσει ο Ιταλός τεχνικός: «Εγώ τι περισσότερο μπορούσα να κάνω από το να σηκώσω το χέρι μου;». Για να έρθει η… πληρωμένη απάντηση του κίπερ της Ίντερ: «Θα μπορούσες να κάνεις όπως ο Μπιέλσα. Τον θυμάσαι τον Μπιέλσα;».

Προφανώς, ο Χαντάνοβιτς θυμόταν το ματς της Λιντς με την Άστον Βίλα, όταν η ομάδα του Μπιέλσα σκόραρε και ο Αργεντινός έδωσε εντολή στους παίκτες του να καθίσουν να δεχτούν με τη σέντρα την ισοφάριση, αφού αυτό που είχαν κάνει νωρίτερα ήταν unfair προς τον αντίπαλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x