Ιταλία

Σάρι στους παίκτες: «Πιστεύετε ότι εγώ είμαι το πρόβλημα; Βρείτε τα αρχ@@ να το πείτε στον πρόεδρο»

Ξέσπασε στην προπόνηση ο Μαουρίτσιο Σάρι μετά την ήττα της Λάτσιο από την Αταλάντα, απευθυνόμενος προς τους παίκτες του.

Η Λάτσιο διανύει μια ακόμη απογοητευτική σεζόν στη Serie A, που έχει ως αποτέλεσμα να τη φέρει στην 9η θέση και στο -5 από την πρώτη τετράδα. Με τους «μπιανκοσελέστι» προ ημερών να γνωρίζουν την 8η ήττα τους στο πρωτάθλημα, χάνοντας αυτή τη φορά με σκορ 3-1 από την Αταλάντα στο «Μπέργκαμο».

Ο Μαουρίτσιο Σάρι βρίσκεται υπό πίεση, βλέπει τα αποτελέσματα να μην έρχονται, ενώ τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα, οι μεταγραφές ήταν ελάχιστες και το μπάτζετ υπερβολικά μικρό.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει αρχίσει πλέον να αντιλαμβάνεται πως και το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι το καλύτερο δυνατό, με τους παίκτες να αμφισβητούν τις πρακτικές του. Ήδη υπήρξαν ορισμένα επεισόδια σε προπονήσεις, όπου διάφοροι ποδοσφαιριστές απάντησαν στο «κράξιμο» του Σάρι, θεωρώντας πως ο τρόπος που μιλάει δεν είναι ο θεμιτός.

Μία ημέρα μετά την ήττα από την Αταλάντα, ο Σάρι ξέσπασε για ακόμη μια φορά στα αποδυτήρια. «Πιστεύετε δηλαδή ότι εγώ είμαι το πρόβλημα στην ομάδα;», ρώτησε τους ποδοσφαιριστές του και συνέχισε…: «Αν έχετε τα αρχ@@ να πάτε να το πείτε στον Λοτίτο (σσ. ο ιδιοκτήτης)».

Και στη σημερινή διπλή προπόνηση, οι τόνοι ανέβηκαν ξανά από τον Ιταλό προπονητή προς τους ποδοσφαιριστές του, κατά τη διάρκεια διάφορων ασκήσεων…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x