Βέλγιο

Σαρωτικές Αντερλεχτ, Κλαμπ Μπριζ

Με περισσή άνεση, Αντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ σάρωσαν αντίστοιχα Σερκλ Μπριζ και Γκενκ για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League για τον τίτλο και «φιγουράρουν» στις δύο πρώτες θέσεις.

Τις παλιές καλές στιγμές του βελγικού ποδοσφαίρου επαναφέρουν Αντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ στη Jupiler League. Οι πρωτευουσιάνοι διέλυσαν στο «Κονστάν Βαν Ντε Στοκ» 3-0 τη Σερκλ Μπριζ για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ για τον τίτλο και διατήρησαν το +2 στην κορυφή από τη δεύτερη θέση, περιμένοντας τι θα κάνει την Πέμπτη η Σεν Ζιλουάζ στην Αμβέρσα κόντρα στην Αντβέρπ, αλλά στη χειρότερη μπορεί να βρεθεί στο -3 στην τρίτη θέση, με τη δεύτερη ομάδα του Μπριζ να μένει στην έκτη και τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Για τους «αντερλεχτουά», σκόραραν οι Λεόνι στο 30’, 55’ και Ντρέιερ στο 32’.

Από κοντά στους πρωτευουσιάνους η Κλαμπ Μπριζ, η οποία σάρωσε 4-0 στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» την Γκενκ κι έδειξε σταθερά σε καλή κατάσταση μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, παραμένοντας στο -2 από την κορυφή κι αφήνοντας την πρωταθλήτρια του 2021 στο -7 από εκεί.

Για τους «μπριζουά», σκόραραν οι Τζουντγκλά στο 6’, Σκόρας στο 51’, Ροντρίγκες στο 57’ και Ντε Κάιπερ στο 67’.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x