Σκωτία

Ήττα-σοκ για την Σέλτικ από την Σεντ Μίρεν

Τεράστια εκτός έδρας νίκη πήρε η Σεντ Μίρεν, που επιβλήθηκε με 2-1 της Σέλτικ στη Γλασκώβη και την άφησε στο... -23 από την κορυφή.

Δεν αργεί η μέρα που η Ρέιντζερς θα πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή στην Σκωτία.

Η Σέλτικ ήταν για μία ακόμη φορά κάκιστη, με αποτέλεσμα να υποστεί εντός έδρας ήττα-σοκ με 2-1 από την Σεντ Μίρεν, σε εξ αναβολής αγώνα για την 13η αγωνιστική της Premiership.

Ο Ντένις έβαλε μπροστά του φιλοξενούμενους στο 18’, με τον Εντουάρ να ισοφαρίζει για τους Κέλτες στο 32ο λεπτό. Ωστόσο, αντί να ακολουθήσει η ολική ανατροπή, ακολούθησε το 2-1 για την Σεντ Μίρεν με τον Ντουρμούς (37’), σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα. Έτσι, η διαφορά της Σέλτικ από την κορυφή έμεινε στους 23 βαθμούς, με δύο ματς λιγότερα.

Την ίδια ώρα, Λίβινγκστον και Αμπερντίν έμειναν στο 0-0, ενώ η Χιμπέρνιαν πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-0 (21’ ΜακΓκρέγκορ, 69’ Μπόιλ) εις βάρος της Νταντί Γιουνάιτεντ. Τέλος, η Σεντ Τζόνστον νίκησε με 3-2 (53’ Μελαμέντ, 68’ Ντάβιντσον, 72’ΜακΚαν – 5’ Μπιουρκ, 32’ Τσιμπόλα) την Κιλμάρνοκ εκτός έδρας, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x