Ιταλία

Σύζυγος Μιχαΐλοβιτς: «Η Μπολόνια πλήρωνε τον μισθό του συμβολαίου του Σίνισα ακόμα και μετά τον θάνατό του»

Η Μπολόνια πλήρωσε τον μισθό του σπουδαίου Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ακόμα και μετά τον χαμό του, όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, Αριάνα.

Δυο χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο σπουδαίος Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έφυγε από τη ζωή νικημένος από τη λευχαιμία. Η σύζυγος του Σέρβου προχώρησε σε μια αποκάλυψη λέγοντας πως η Μπολόνια συνέχισε να πληρώνει το μισθό του μέχρι τη λήξη του συμβολαίου, ακόμα και μετά τον θάνατό του.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο πως αντιμετωπίζει η ίδια την απώλεια του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

«Ο Σίνισα δεν το περίμενε και δεν το πήρε καθόλου καλά. Είχε πει ότι δεν ήθελε να παραιτηθεί και ήθελε να πολεμήσει. Η Μπολόνια έκανε μια διαφορετική επιλογή και δεν μπορώ να την κρίνω. Ο σύλλογος πλήρωσε τον μισθό του συζύγου μου μέχρι το τέλος του συμβολαίου του. Μια εξαιρετική πράξη που μου έδωσε βεβαιότητες σε μια στιγμή αποπροσανατολισμού».

Και συνέχισε: «Ο πρόεδρος της Μπολόνια, Σαπούτο, αλλά και οι Μπεργκαμίνι, Φενούτσι, Μαρκέτι και Ντι Βάιο δεν με ξέχασαν ποτέ. Υπήρχε εξαιρετική σχέση και με τον Σαμπατίνι. Είναι ένα ιδιαίτερο κλαμπ και μια ιδιαίτερη πόλη. Ήταν στις καρδιές μας ακόμη και πριν από την ασθένεια. μετά από αυτό, έγινε βαθιά αγάπη. Όλες οι εβδομάδες που περάσαμε στο νοσοκομείο, οι αγώνες στο γήπεδο. Μοιραστήκαμε αυτές τις στιγμές με καταπληκτικούς ανθρώπους».

Στη συνέχεια μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την απώλεια του συζύγου της: «Ο επαγγελματίας με τον οποίο μίλησα μου είπε κάποια στιγμή: ''Ή σηκώνεσαι και ζεις για τους γιους σου ή αφήνεσαι να φύγει''. Δεν θα το αρνηθώ. Τίποτα δεν είναι πια το ίδιο. Έχω καταπληκτικούς γιους και μια υπέροχη εγγονή. Θέλω να ζήσω. Βλέπω τους φίλους μου. Ασχολούμαι με την επιχείρηση που είχε ο Σίνισα. Έχω δύσκολες στιγμές, αλλά τις προσπερνάω χάρη στη βοήθεια των γιων και των κορών μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x