Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα έφτανε στα ημιτελικά και χωρίς την οριστική διακοπή του αγώνα μετά το γκολ του Χάρα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σιόβας. Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» αφιέρωσε τη νίκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κόσμο του Ολυμπιακού δηλώνοντας βέβαιος για μεγάλα πράγματα στο εγγύς μέλλον, ενώ άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά των οπαδών.

«Πιστεύω πως το παιχνίδι από τη στιγμή που μπήκε το γκολ τελείωσε. Με αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε πάλι διακοπή. Από τη στιγμή που μπήκε το γκολ νικήσαμε και είμαστε χαρούμενοι που δώσαμε στον κόσμο μας χαρά, έστω και με μια ομάδα Β’ Εθνικής. Θέλουμε να μας στηρίζουν. Υπάρχουν και κακά αποτελέσματα, μπορεί να μη βγάζουμε όσα θέλουμε στο γήπεδο, αλλά σήμερα δείξαμε ψυχή και πάμε για το νταμπλ. Ξέρουμε ότι έγινε πριν ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, μας είχαν στρεσάρει ότι έρχεται πολύς κόσμος από παντού, ωραίος κόσμος, ωραία ατμόσφαιρα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι πάντα εκεί για να κατακτά τίτλους. Θέλω ο κόσμος να είναι δίπλα μας. Έχουμε μεγάλο πρόεδρο, θα φτιάξει μεγάλη ομάδα και από το καλοκαίρι θα φτιάξει μια ομάδα για την Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι ο πρεσβευτής της ομάδας στην Ευρώπη. Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο που μας έχει στηρίξει. Πρόεδρε για σένα και τον κόσμο μας», ανέφερε ο διεθνής αμυντικός.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους λαβωμένους του ντέρμπι: «Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι γιατί είχαμε κάποιους τραυματίες και πρώτα από όλα τον αρχηγό μας, που ξέρετε όλοι πόσο τον χρειαζόμαστε. Έχει τραυματιστεί ένας αδερφός μας. Εύχομαι να επιστρέψει υγιείς όσο πιο γρήγορα γίνεται».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube