Γενικά

Φιλική νίκη με «σφραγίδα» Βέρμπιτς για την Σλοβενία κόντρα στο Μαυροβούνιο

Με τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς να συμμετέχει στη φάση του γκολ και τους Σπόραρ και Τσέριν να αγωνίζονται στο ματς, η Σλοβενία επικράτησε με σκορ 1-0 του Μαυροβουνίου σε φιλική αναμέτρηση.

Με τους «πράσινους» Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Άνταμ Τσέριν και Άντραζ Σπόραρ να αγωνίζονται βασικοί, η εθνική Σλοβενίας επικράτησε με σκορ 1-0 της αντίστοιχης του Μαυροβουνίου σε φιλική αναμέτρηση στη Λιουμπλιάνα. Από προσπάθεια του 28χρονου εξτρέμ του Παναθηναϊκού, ξεκίνησε το γκολ των γηπεδούχων, χαμένο πέναλτι για το Μαυροβούνιο στο 87ο λεπτό του ματς.

Το παιχνίδι στη Λιουμπλιάνα ξεκίνησε με την Σλοβενία να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά με το Μαυροβούνιο να είναι εκείνο με τις πιο ουσιαστικές ευκαιρίες. Στο 42ο λεπτό ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τον Βέρμπιτς να παίρνει την μπάλα στο κέντρο και να μοιράζει στο Σέσκο. Ο τελευταίος διέσχισε αρκετά μέτρα από την αριστερή πτέρυγα, μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Ζάιτς ο οποίος προ κενής εστίας έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι Σλοβένοι στάθηκαν καλύτερα και στο 65' ο Σπόραρ λίγο έλειψε να χρηστεί σκόρερ, ωστόσο ο Σάρκιτς, έσωσε την εστία του Μαυροβουνίου διατηρώντας το 1-0. Στο 81' ο Βέρμπιτς πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου με τον Γκόρεντς Στάνκοβιτς να περνά στη θέση του.

Στο 87' οι Μαυροβούνιοι κέρδισαν πέναλτι στο οποίο ο Σάβιτς αστόχησε με το 1-0 να μένει ως το τέλος με τον Τσέριν να περνά εκτός αγωνιστικού χώρου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και τον Σπόραρ να ολοκληρώνει το ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x