Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αξιολογεί μεταγραφικούς στόχους ο Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στις μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού.

Στο στάδιο διαλογής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός για τις επόμενες μεταγραφικές του κινήσεις, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στα μεταγραφικά δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Υπάρχει αξιολόγηση στόχων, ώστε να επιλεγούν παίκτες που θα έρθουν και θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα, κυρίως στη θέση του χαφ και του εξτρέμ. Στο επίκεντρο είναι και οι ανανεώσεις για τους Πέρεθ, Σένκεφελντ, Κουρμπέλη και Αϊτόρ, που στόχος είναι να κλείσουν ως τον Ιανουάριο. Λήγουν επίσης και τα συμβόλαια των Πούγγουρα και Σάρλιγια, στον πρώτο πιστεύω πως θα γίνει πρόταση, πιο δύσκολα όμως στον δεύτερο», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους διεθνείς και την προετοιμασία εν όψει της επανέναρξης. «Έπεσε πολλή κλωτσιά στο φιλικό της Σλοβενίας. Ο Τσέριν ήταν πολύ καλός, ενώ ο Βέρμπιτς και ο Σπόραρ είχαν κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Οι διεθνείς έχουν από σήμερα άδεια, ενώ οι υπόλοιποι αρχίζουν αύριο προπονήσεις. Στα φιλικά ο Γιοβάνοβιτς θα προσπαθήσει να ξαναδώσει ρυθμό αγώνων στην ομάδα. Δεν επηρεάζει η διακοπή τόσο τη φυσική κατάσταση όσο τον ρυθμό των παικτών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x