Ιταλία

Είδαν... UFO ο Σμόλινγκ και η σύζυγός του

Στενές επαφές τρίτου τύπου για τον Κρις Σμόλινγκ και την σύζυγό του, όπως αποκάλυψε η τελευταία.

Περίεργες αποκαλύψεις από την σύζυγο του Κρις Σμόλινγκ. Η κυρία Σαμ Σμόλινγκ ισχυρίστηκε μέσω social media ότι εκείνη και ο αμυντικός της Ρόμα είδαν μπροστά τους... UFO.

«Εντάξει, υπόσχομαι ότι δεν βρισκόμασταν κάτω από την επίδραση "μαγικών μανιταριών" ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά ο Κρις κι εγώ είδαμε ένα απίστευτο UFO χθες το βράδυ! Δεν είναι σαν να βλέπουμε κάτι για μερικά δευτερόλεπτα ψηλά στον ουρανό, που θα μπορούσε να είναι αεροπλάνο! Πέταξε μπροστά μας και μετά γύρισε κι επέστρεψε στον ουρανό όπου έμεινε για μια ώρα (ίσως περισσότερο, αλλά έπρεπε να φύγουμε)», έγραψε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Θα μπορούσαμε να το "πιάσουμε" με την κάμερα όταν πετούσε σε εμάς γιατί ήταν καθαρό για να το δεις, αλλά και οι δύο ήμασταν πολύ έκπληκτοι για να βγάλουμε τις κάμερές μας. Επιπλέον, δεν θέλαμε να κοιτάξουμε μακριά και να χάσουμε ό, τι ήταν αυτό».

Όσο για το μέγεθός του; «Φαινόταν τεράστιο. Δεν ήταν η τυπική θέαση ενός UFO. Ήταν εντελώς σιωπηλό. Απίστευτο... Έχει δει κάποιος κάτι τέτοιο; Είναι δύσκολο να εξηγηθεί, αλλά ήταν σαν δύο ξεχωριστά τρισδιάστατα ορθογώνια που περιστρέφονταν το ένα με το άλλο, με αδύναμα φώτα να κινούνται γύρω από τις άκρες».

Όλα αυτά στην Τζαμάικα, όπου η οικογένεια Σμόλινγκ περνά τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x