Stoiximan Super League

Σούπερ Λίγκα: Ποδόσφαιρο στην εποχή της… «Μήδειας»!

Η «Μήδεια» έχει κάνει την εμφάνισή της και είναι πιθανό το ενδεχόμενο να επηρεάσει τα δύο από τα τέσσερα σημερινά ματς της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τα… δόντια της δείχνει από χθες το μεσημέρι η «Μήδεια». Η κακοκαιρία έχει «παγώσει» ήδη τη μισή Ελλάδα και είναι αμφίβολο αν θα διεξαχθούν τα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη χιονίζει από χθες το απόγευμα και είναι στον «αέρα» το παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κάτι ανάλογο ισχύει και για την περιοχή της Λάρισας, όπου είναι σήμερα προγραμματισμένο να διεξαχθεί η αναμέτρηση ΑΕΛ-ΑΕΚ στο Αλκαζάρ.

Από εκεί και πέρα, δεν αναμένεται να υπάρξουν άλλα προβλήματα στα δύο προγραμματισμένα ματς. Στις 17:15, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Βόλο στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη με την οποία θα ξεμπερδεύουν νωρίτερα με την υπόθεση παραμονή.

Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής είναι το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία που έχουν μέσα στο 2021, με δύο μόλις γκολ παθητικό, και να σπάσουν το αήττητο σερί του «αιώνιου» αντιπάλου. Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη με την οποία θα ισοφαρίσουν τα 34 ματς χωρίς ήττα από την εποχή του Μίτσελ το 2014. Αν τα καταφέρουν θα προσπαθήσουν να σπάσουν αυτό το ρεκόρ σε δύο εβδομάδες στον Βόλο.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής



Η επόμενη (23η) αγωνιστική


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x