Stoiximan Super League

Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Αθήνας

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με το ενδιαφέρον να πέφτει στο ντέρμπι της Αθήνας μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς το Σάββατο διεξήχθησαν δύο θεαματικά παιχνίδια που είχαν τα πάντα. Γκολ, ανατροπές, συγκινήσεις και έδωσαν υποσχέσεις για τη σημερινή συνέχεια στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει η αναμέτρηση ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης. Οι Κρητικοί προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι από δύο ισοπαλίες και προσπαθούν να βρίσκουν τα πατήματά τους.

Στη συνέχεια, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τη Λαμία στους «Ζωσιμάδες». Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη αναζητά την πρώτη νίκη στην έδρα της και οι φιλοξενούμενοι, από τη μεριά τους, ψάχνουν το πρώτο «τρίποντο». Πρόκειται για ένα σημαντικό ματς που θα παίξει ρόλο διαμόρφωση της βαθμολογίας στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος.

Στις 17:15, επίσης, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, ύστερα από τον οδυνηρό αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Europa League. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα, από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Πάμπλο Γκαρσία. Οι Αρκάδες, από την πλευρά τους, πραγματοποιούν μία καλή πορεία, αλλά έχει έχουν τα παιχνίδια με τις ομάδες της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για ένα ντέρμπι αποδείξεων-απαντήσεων, στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η «Ένωση» προέρχεται από τον οριστικό αποκλεισμό της από το Europa League και το «τριφύλλι» θέλει να αποκτήσει σταθερότητα για να αρχίσει να αναρριχάται στη βαθμολογία.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής



Η επόμενη (12η) αγωνιστική


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x