Από χθες ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει ένα αίτημα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με το οποίο ζητούσε να διαφοροποιηθεί η διαδικασία και οι εκπρόσωποι των ομάδων να τραβήξουν τα μπαλάκια στην κλήρωση.

Μια κίνηση στην οποία είχαν ταχθεί υπέρ η ΑΕΚ αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Πριν την έναρξη της κλήρωσης ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Γαβριηλίδης διάβασε την επιστολή με το αίτημα του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια είπε ότι δεν γίνεται αποδεκτό.

Ακολούθησε ένταση για αρκετά λεπτά με τους εκπροσώπους των ομάδων να βάζουν στο τραπέζι τα επιχειρήματα τους.

«Έτσι όπως ετέθη ενισχύσατε το αίτημα του Παναθηναϊκού. Το θέμα είναι να προχωρήσουμε σωστά τη διαδικασία και όχι γρήγορα. Εμάς μας βρίσκει σύμφωνους. Για να μην δώσετε αφορμή για συζητήσεις, θα ήταν καλό να ακούσετε το συγκεκριμένο αίτημα», τόνισε o εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες.

Ο κ. Σωπήλης από την πλευρά του Παναθηναϊκού είπε ότι στην προηγούμενη κλήρωση δεν ακούστηκε ποτέ το όνομα του Ολυμπιακού.

«Δεν ξέρω τι συνέβη στην προηγούμενη κλήρωση.Αυτό είναι αστείο. Ας φέρουν και τον κύριο Δραμουντάνη που έκανε παλιά τις κληρώσεις » είπε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Δημήτρης Αγραφιώτης.

Ο κ. Γαβριηλίδης δεν έκανε οριστικά δεκτό το αίτημα μετά από περίπου δέκα λεπτά διαβουλεύσεων, ενώ κάλεσε όποιον θέλει να πιάσει τα μπαλάκια για να δει τη θερμοκρασία τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube