Oλλανδία

«Ανέφικτο να παίξουμε Κυριακή»: Ο… θρήσκος σύλλογος που αγχώνει την Ολλανδική Ομοσπονδία!

Η Σπάκενμπουργκ έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας και, σε περίπτωση που κάνουν την έκπληξη και αποκλείσουν την Αϊντχόφεν, θα φέρουν σε δύσκολη θέση τους διοργανωτές.

Παρότι αγωνίζεται στη Γ' κατηγορία και αποτελεί ημι-επαγγελματικό σύλλογο, η Σπάκενμπουργκ έχει καταφέρει να φτάσει έως τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας έχοντας αποκλείσει, μεταξύ άλλων, με τεσσάρα την Ουτρέχτη στα προημιτελικά.

Οι «μπλε» φιλοξενούν απόψε την Αϊντχόφεν σε μονή αναμέτρηση για τους «4» και σε περίπτωση που κάνουν την έκπληξη, θα ανταμώσουν στον τελικό του θεσμού με Φέγενορντ ή Άγιαξ.

Μόνο που στην Ολλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα βρεθούν μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα εάν συμβεί αυτό. Βλέπετε, ο τελικός του KNVB Beker είθισται να διεξάγεται Κυριακή (30 Απριλίου φέτος), ωστόσο στην Σπάκενμπουργκ αρνούνται κατηγορηματικά να παίξουν τη μέρα αυτή!

Κι αυτό γιατί στην ομώνυμη πόλη όπου εδρεύει η ομάδα η θρησκεία αποτελεί τεράστιο κομμάτι στην καθημερινότητα των περίπου 22.000 κατοίκων, με την Κυριακή να είναι ημέρα ανάπαυσης αφιερωμένη στην οικογένεια και τον Θεό.

«Όχι, δεν είναι εφικτό» απάντησε όταν ρωτήθηκε σχετικά ο πρόεδρος του κλαμπ, Μαρκ Σούνεμπεϊκ, που εξήγησε πως «το πλάνο ματς, αν περάσουμε, είναι να γίνει ο τελικός Σάββατο βράδυ. Αν γίνει Κυριακή, μάλλον θα πούμε όχι, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x