Ιταλία

Ο Σπαλέτι κυνηγούσε τον Αλέγκρι να του δώσει το χέρι μετά την «πεντάρα» - Η σπόντα στη συν. Τύπου

Τρομερό σκηνικό μετά τo τέλος στο Νάπολι-Γιουβέντους (5-1), με τον Σπαλέτι να κυνηγά τον Αλέγκρι για να του δώσει το χέρι. Εν συνεχεία, έριξε και σπόντα για το ποδόσφαιρο που παίζουν οι δύο ομάδες.

Είχε κέφια μετά την «πεντάρα» ο Λουτσιάνο Σπαλέτι! Εξάλλου, ο Ιταλός προπονητής είδε τη Νάπολι να σκορπά στους... πέντε ανέμους (5-1) τη Γιουβέντους στο μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής, με την ομάδα του να πηγαίνει στο +10.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, λοιπόν, ο Σπαλέτι σχεδόν... κυνήγησε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προκειμένου να του δώσει το χέρι, το οποίο πρότασσε χαρακτηριστικά!

Ο ομόλογός του στον πάγκο των «μπιανκονέρι», μετά το μεγάλο κάζο της ομάδας του έτρεξε κατευθείαν προς τα αποδυτήρια. Ωστόσο, πριν περάσει τη φυσούνα, γύρισε και έδωσε το χέρι στον τεχνικό των γηπεδούχων και μάλιστα με πολύ εγκάρδιο τρόπο, δείχνοντας ότι πιθανώς όντας χαμένος μέσα στις σκέψεις του δεν τον είδε (εάν και το... ποδοσφαιρικό savoir vivre επιτάσσει τη χειραψία των προπονητών -ανεξαρτήτως σκορ- αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων).



Να σημειωθεί ότι στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Σπαλέτι συνέκρινε τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο από τη μία για έναν Αλέγκρι που ταιριάζει με τη Γιουβέντους και το μότο της για τις νίκες και από την άλλη για το δικό του σύνολο, το οποίο σημείωσε ότι αγωνίζεται με καρδιά, ψυχή και προσπαθώντας να ακολουθήσει το παράδειγμα του Μαραντόνα!

«Ο Αλέγκρι ταιριάζει στο μότο της Γιούβε, σύμφωνα με το οποίο ''η νίκη είναι το μόνο που έχει σημασία''. Εδώ στη Νάπολη ασχολούμαστε με την καρδιά και την ψυχή. Ο Μαραντόνα έπαιξε εδώ, νίκησε εδώ και κερδίζοντας εδώ έδειξε πόσο όμορφο μπορεί να είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας χωρίς ένα... νεύμα σ' αυτήν την αισθητική κληρονομιά», υπογράμμισε ο 63χρονος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x