Πορτογαλία

Αμορίμ: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να εγκαταλείψω τη Σπόρτινγκ πριν το τέλος της σεζόν»

Την πρόθεση του να παραμείνει ως το τέλος της σεζόν στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ώστε να παλέψει εξέφρασε με δηλώσεις του σε συνέντευξη Τύπου ο Ρούμπεν Αμορίμ.

Διατεθειμένος να παραμείνει και να «παλέψει» στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας δήλωσε ο προπονητής της Ρούμπεν Αμορίμ στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Βιτόρια Γκιμαράες το βράδυ του Σαββάτου.

Ο νεαρός τεχνικός μεταξύ άλλων δήλωσε ότι νιώθει ευλογημένος που κάθεται στον πάγκο των «λιονταριών».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος προπονητής:

«Θέλω να είμαι προπονητής τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν γιατί είμαι υπεύθυνος και θέλω να δείξω στους φιλάθλους ότι ο σύλλογος έρχεται πρώτος, θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να πω ότι θέλω να φύγω και μετά κάποιος ήρθε ποιος δεν το σκεφτόταν. Δεν θα εγκατέλειπα τους παίκτες μου σε μια δύσκολη στιγμή και ειδικότερα τώρα που δεν τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα.

Ήταν ευλογία να έρθω στη Σπόρτινγκ και θέλω να είμαι ο πρώτος να βοηθήσω όλους και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Όσο για την ανανέωση, δεν ήθελα να το συζητήσω. Είμαι υπεύθυνος για την ομάδα και μόνο η ομάδα μπορεί να αλλάξει αυτή τη στιγμή. Δεν πρόκειται να μιλήσω για ανανέωση, απλά λέω ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν θα εγκαταλείψω τους παίκτες και θα το παλέψω.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x