Πορτογαλία

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Ο Αμορίμ κινδυνεύει με αποκλεισμό από 1 έως 6 χρόνια από τη δράση!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλήτρια μετά από 19 χρόνια, αλλά μπορεί... να μην έχει προπονητή, αφού ο Αμορίμ κινδυνεύει με αποκλεισμό!

Ο Ρούμπεν Αμορίμ κινδυνεύει με αποκλεισμό από 1 έως 6 χρόνια από το ποδόσφαιρο, καθώς κατηγορείται για απάτη από την Επιτροπή Προπονητών του πορτογαλικού πρωταθλήματος!

Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, την οποία οδηγεί φέτος στον πρώτο της τίτλο μετά από 19 χρόνια, κατηγορείται από την Επιτροπή για απάτη, διότι εγγράφηκε σαν βοηθός προπονητή και όχι ως πρώτος προπονητής, όπως αναφέρει η πορτογαλική Record!

Σύμφωνα με τη Σπόρτινγκ, πάντως, αυτό έγινε γιατί δεν είχε εκδοθεί το δελτίο πρώτου προπονητή, επομένως δεν συνέβη κάποια παραβίαση. Στην ανακοίνωσή της τονίζει χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει καμία νομική βάση για να επιβληθεί τέτοια ποινή στον 36χρονο Πορτογάλο τεχνικό, καθώς αυτό δεν συνέβη με δική του υπαιτιότητα.

Ωστόσο, αν αποδειχθεί το αντίθετο, τότε κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού από τις αθλητικές δραστηριότητες, από ένα έως έξι έτη!

Θυμίζουμε, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας απόσταση 10 βαθμών από τη δεύτερη Πόρτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


«Ο Βεράτι καπνίζει, πίνει και ξενυχτά κάθε βράδυ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x