Πορτογαλία

Χαλαρή τριάρα για Σπόρτινγκ

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η Σπόρινγκ Λισαβόνας νίκησε άνετα στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» 3-0 τη Σάντα Κλάρα για την 26η αγωνιστική της Primerie Liga και μείωσε τη διαφορά της από την πρώτη δυάδα.

Η Σπόρτινγκ νίκησε άνετα 3-0 στη Λισαβόνα τη Σάντα Κλάρα για την 26η αγωνιστική της Primeira Liga και βρέθηκε προσωρινά στο -5 από τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτή τη στιγμή την κατέχει η Πόρτο, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο και την Κυριακή υποδέχεται την Πορτιμονένσε, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται πλέον τελευταίοι.

Τα «λιοντάρια» έφτασαν στο 2-0 στο ημίχρονο με τα τέρματα των Παουλίνιο στο 14’, Τρινκάο στο 22΄κι ο Εντουαρντς στο 52’ «σφράγισε» τη νίκη.

Μεγάλη «γκέλα» για την Γκιμαράες, η οποία παραχώρησε 0-0 στην εκ των ουραγών Πάσος Φερέιρα κι έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στην πέμπτη προνομιούχο θέση, με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν στη 16η.

Έμεινε στο -3 από τις προνομιούχες θέσεις η Κάσα Πία, χάνοντας 1-3 στην έδρα της Βιζέλα, η οποία πλησίασε στο -6 από την πεντάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x