Πορτογαλία

«Θα φύγει δανεικός το καλοκαίρι ο Αλεξανδρόπουλος»

Ρεπορτάζ στην Πορτογαλία αναφέρει ως δεδομένη την παραχώρηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου το προσεχές καλοκαίρι από πλευράς Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Δεδομένος θεωρείται από τον πορτογαλικό Τύπο ο δανεισμός του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, το προσεχές καλοκαίρι από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Θυμίζουμε ότι ο 21χρονος διεθνής μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τα «λιοντάρια» έως το καλοκαίρι του 2027, μετά την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό πέρυσι έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

«Η πιο βιώσιμη επιλογή είναι ο Αλεξανδρόπουλος να πάει δανεικός το καλοκαίρι για να κερδίσει χρόνο συμμετοχής και αργότερα να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ. Σε κάθε περίπτωση, τον τελικό λόγο σ' αυτό θα έχει ο προπονητής της ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ», αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην ιβηρική χερσόνησο.

Και προσθέτουν: «Η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν, ήδη, στο τραπέζι από τον Γενάρτη, αλλά τα πράγματα έγιναν περίπλοκα, διότι ο Έλληνας χαφ δεν μπορούσε να πάει σε άλλη ομάδα εκτός από τον Παναθηναϊκό, αφού είχε ήδη αγωνιστεί σε δύο συλλόγους αυτή τη σεζόν και δεν μπορούσε να προχωρήσει η τρίτη».

Ο Αλεξανδρόπουλος έχει αγωνιστεί σε 13 ματς με την Σπόρτινγκ, μόνο σε ένα από αυτά όμως ως βασικός, ενώ στα περισσότερα μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να μετακομίσει στην δεύτερη ομάδα του πορτογαλικού συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x