Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Με αυτές τις θέσεις θα πάει στη συνάντηση με τον Μπένετ ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, όπως το μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Το δικό του σχόλιο για τις εμφανίσεις των διεθνών παικτών του Παναθηναϊκού έκανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αρχικά στάθηκε στη διαρκή άνοδο του Άνταμ Τσέριν ο οποίος ήταν και πάλι ο κορυφαίος της Σλοβενίας στο ματς με το Σαν Μαρίνο, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τους Βέρμπιτς και Σπόραρ.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη από τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας δεν ζημιώνει τον Παναθηναϊκό, αφού ο Έλληνας στράικερ αναμένεται να είναι έτοιμος στην αναμέτρηση με τον Βόλο την Κυριακή (2/4), ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στα playoffs μέχρι τη διακοπή του Πάσχα.

Επιπλέον ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στις θέσεις που πρόκειται να στηρίξει ο Παναθηναϊκός στη συνάντηση των έξι ομάδων των playoffs της Stoiximan Super League με τον Στιβ Μπένετ: «Oι θέσεις του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρες και θα τις στηρίξει πιθανότατα με την παρουσία του προέδρου Γιάννη Αλαφούζου. Θέλει διαιτητές ελίτ ή απλά καλύτερους και όχι τύπου Νταμπάνοβιτς, γιατί δεν επιθυμεί να γίνει αλλοίωση αποτελέσματος όπως στο ματς με την ΑΕΚ. Θέλει ένα καθαρό πρωτάθλημα στο οποίο ο πρωταθλητής θα κριθεί μέσα στο γήπεδο».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x