Βέλγιο

Γκέλαρε η Μπριζ και ξεμάκρυνε η Σεν Ζιλουάζ!

Η Μπριζ γκέλαρε στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης (2-2) και η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ άνοιξε τη διαφορά στο +9, αφού νίκησε εντός έδρας 2-1 τη Γκενκ στο 90+10'!

Μπορεί να κάνει προσπάθεια να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, όμως η Κλαμπ Μπριζ τα βρήκε σκούρα στην έδρας της πάντα μαχητικής Σταντάρ Λιέγης και… σκόνταψε! Αν και οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, ο Ντοστ με ισάριθμα τέρματα κατάφερε να ισοφαρίσει (2-2) και να δώσει στην ομάδα τουλάχιστον τον ένα βαθμό!

Από την άλλη πλευρά, η πρωτοπόρος Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ κατάφερε έτσι να αποσπαστεί στο +9 μετά από 23 αγωνιστικές, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Γκενκ μέσα στην έδρα της. Το ματς ήταν ισόπαλο και όλα έδειχναν ότι έτσι θα παραμείνει, όμως με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+10’, ο Βάνζειρ έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του (2-1)!

Στα άλλα δύο ματς της ημέρας, η Άντερλεχτ πήρε σπουδαίο «διπλό» (0-1) που την έφερε ακόμα πιο κοντά στη δεύτερη θέση μέσα στο γήπεδο της Μέχελεν, ενώ η Σερκλ Μπριζ είχε ένα εύκολο απόγευμα (3-1) κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x