Γενικά

Στο Μάντσεστερ με την εθνική Ουαλίας ο Γκιγκς

Στις εγκαταστάσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την εθνική Ουαλίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα επιστρέψει ο Ράιαν Γκιγκς.

Στις εγκαταστάσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την εθνική Ουαλίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα επιστρέψει ο Ράιαν Γκιγκς.

Ο πρώην αστέρας των «κόκκινων διαβόλων» χρησιμοποίησε τις καλές σχέσεις του με τους ανθρώπους του συλλόγου για να πάει στο Κάρινγκτον τους ποδοσφαιριστές του ώστε να προετοιμαστούν για το φιλικό κόντρα στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο.


Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας για τους Ουαλούς (σ.σ θα γίνει στο γήπεδο της Ρέξαμ) πριν επιστρέψουν στο Κάρντιφ για να υποδεχθούν την Σλοβακία για την αυλαία των προκριματικών του Euro 2020.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x