Ισπανία

Συνάντησε την Ατλέτικο στις ΗΠΑ ο Καρμέλο Άντονι

Ανυπομονεί για το μαδριλένικο ντέρμπι Ατλέτικο-Ρεάλ ο Καρμέλο Άντονι, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Στην προπόνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «ΜetLife Stadium» του Νιου Τζέρσεϊ, βρέθηκε ο αστέρας του ΝΒΑ, Καρμέλο Άντονι, προκειμένου να συναντήσει τους παίκτες των «ροχιμπλάνκος» και να έχουν μία σύντομη κουβέντα.

Προφανώς, δε θα μπορούσαν να λείψουν οι απαραίτητες φωτογραφίες από τη συνάντηση, ενώ οι παίκτες της δευτεραθλήτριας Ισπανίας χάρισαν και μία φανέλα της ομάδας στον Αμερικανό παίκτη, η οποία έφερε το όνομά του και το νούμερο «7».

Μάλιστα, ο Άντονι δεν παρέλειψε να στείλει και το προσωπικό του μήνυμα στους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος» ενόψει του φιλικού ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Γεια σε όλους. Είμαι ο Καρμέλο Άντονι και θέλω να στειλω τους χαιρετισμούς μου σε όλους τους φίλους της Ατλέτικο. Θέλω να παρακολουθήσω το ντέρμπι. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα σεζόν», το μήνυμα του Άντονι, όπως ανέβηκε σε σύντομο βίντεο της Ατλέτικο στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.




Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x