Ισπανία

Συνελήφθη ο Μπενζεμά για το sex tape του Βαλμπουενά

Στην σύλληψη του Καρίμ Μπενζεμά, προέβη η αστυνομία των Βερσαλλιών για την πολύκροτη υπόθεση του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά, με το περιβόητο sex tape.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση εκβιασμού στον Ματιέ Βαλμπουενά, με το περιβόητο sex tape.

Σύμφωνα με την γαλλική «L’ Equipe», ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα των Βερσαλλιών, όπου κρατείται για την πολύκροτη υπόθεση που εξετάζει η γαλλική αστυνομία, σχετικά με τον εκβιασμό του Βαλμπουενά.

Οι πληροφορίες από τη Γαλλία δεν είναι ξεκάθαρες προς το παρόν σχετικά με τους λόγους για τους οποίους κρατείται ο Μπενζεμά, με τις φήμες να θέλουν ότι ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής πήγε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο του για να καταθέσει και στη συνέχεια συνελήφθη.

Η αστυνομία των Βερσαλλιών πάντως δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το όνομα του Μπενζεμά ακούγεται στο ερωτικού περιεχομένου βίντεο.

Πριν από μερικές μέρες η αστυνομία είχε προβεί στην σύλληψη και του Τζιμπρίλ Σισέ για το ίδιο θέμα, αν και ο πρώην άσος του Παναθηανϊκού αφέθηκε ελεύθερος, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x