Stoiximan Super League

Θέλει άμεσα τη νίκη ο Ατρόμητος και ο Παντελίδης

Μπορεί ο Ατρόμητος να μην κινδυνεύει άμεσα με τον υποβιβασμό, αλλά ο Σάββας Παντελίδης θέλει τη νίκη με τον Απόλλωνα για πολλούς λόγους.

Εξ αρχής το έργο του Σάββα Παντελίδη στον Ατρόμητο ήταν πολύ δύσκολο, αναλαμβάνοντας τη διαδοχή του Νταμίρ Κάναντι, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ανέλαβε ένα ρόστερ που δεν ήταν δικό του, ένα ρόστερ που έχει ανορθογραφίες και ανισορροπία σε κάποιες θέσεις, παίκτες που ενώ έχουν δεδομένη ποιότητα δεν είχαν αξιοποιηθεί από τον Αυστριακό και ένα κλίμα αποδυτηρίων που δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό.

Γενικότερα, οι συνθήκες πολύ πιο δύσκολες από το προηγούμενο πέρασμά του, όταν κλήθηκε να διαδεχθεί μεσούσης της σεζόν τον Γιάννη Αναστασίου. Του λόγου το αληθές αποδεικνύεται και στην πράξη.

Ο 55χρονος βρίσκεται πλέον δύο μήνες στην ομάδα του Περιστερίου, έχει προλάβει να καθίσει στον πάγκο για επτά αναμετρήσεις, αλλά τα αποτελέσματα παραμένουν αρνητικά, έχοντας τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες με απολογισμό 5-11 στα γκολ, με τον αρνητικό αριθμό τερμάτων να μπορούσε να είναι και μεγαλύτερος, αν δεν υπήρχε ο Μανδάς, που έχει αποκρούσει δύο πέναλτι. Μάλιστα, μπορεί τα γκολ να είναι (μόλις) πέντε, άλλα σε αυτή τη σειρά αγώνων έχει σκοράρει στα τέσσερα ματς και το ένα ανούσιο στις καθυστερήσεις κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη (ήττα 2-1). Συν τοις άλλοις, ο Ατρόμητος έχει μόλις μία νίκη(!) στα τελευταία 13 ματς και η τελευταία του επικράτηση ήταν στις 31 Ιανουαρίου στα Γιάννενα (1-0 τον ΠΑΣ).

Αν υπάρχει ένα θετικό από όλη την ιστορία είναι ότι παρά την ήττα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρώτη αγωνιστική των play-out, πράγματι ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος συγκριτικά με τις προηγούμενες αναμετρήσεις του, δημιουργώντας περισσότερες φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Βέβαια, η βελτίωση σε αυτό το σημείο δεν λέει τίποτα, αν η ουσία (οι νίκες) δεν έρχεται. Η αυριανή αναμέτρηση είναι κομβική για τον Ατρόμητο, ώστε βαθμολογικά να μην έχει περιπέτειες που ούτε τις σκεφτόταν με την έναρξη της σεζόν, αλλά και τον ίδιο τον έμπειρο τεχνικό, που δεν θέλει να περάσει και όγδοο ματς χωρίς νίκη. Αν υπολογίσει κανείς και τα ματς της πρώτης θητείας, ο συνολικός απολογισμός φτάνει στις 8 νίκες, 13 ήττες και 11 ισοπαλίες σε 32 ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x