Stoiximan Super League

Λερωμένο σεντόνι…

Επίθεση δέχτηκε το πούλμαν της Ανόρθωσης κατά τη διαδρομή από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο ξενοδοχείο, όπου καταλύει για τον επαναληπτικό του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Σύμφωνα με καταγγελίες ανθρώπων των πρωταθλητών Κύπρου και όπως αναφέρεται στα ΜΜΕ της Μεγαλονήσου, περίπου 25 μηχανές περικύκλωσαν και ακινητοποίησαν το λεωφορείο που μετέφερε την 38μελη αποστολή εκτοξεύοντας ύβρεις και απειλές εναντίον τους. Χρειάστηκε παρέμβαση διμοιρίας της αστυνομίας για να «απεγκλωβιστεί» το πούλμαν και να συνεχίσει την πορεία του. «Ζούμε καταστάσεις που δεν ζήσαμε ούτε στην Τουρκία. Δεν θα μας τρομοκρατήσουν απλά θα μας πεισμώσουν. Είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε το περιστατικό στην UEFA» σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Αλέξανδρος Αλεξάνδρου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Kύπρου. Φαβορί Αβρ.Παπαδόπουλος και Τοροσίδης έναντι Ζεβλάκοφ και Πάντου για δύο θέσεις στην ενδεκάδα.

Επίθεση δέχτηκε το πούλμαν της Ανόρθωσης κατά τη διαδρομή της από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο ξενοδοχείο, όπου καταλύει για τον επαναληπτικό του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Σύμφωνα με καταγγελίες ανθρώπων των πρωταθλητών Κύπρου και όπως αναφέρεται στα ΜΜΕ της Μεγαλονήσου, περίπου 25 μηχανές περικύκλωσαν και ακινητοποίησαν το λεωφορείο που μετέφερε την 38μελη αποστολή για περίπου 35 λεπτά εκτοξεύοντας ύβρεις και απειλές εναντίον των ανθρώπων της Ανόρθωσης. Χρειάστηκε παρέμβαση διμοιρίας της αστυνομίας για να «απεγκλωβιστεί» το πούλμαν και να συνεχίσει την πορεία του. «Ζούμε καταστάσεις που δεν ζήσαμε ούτε στην Τουρκία. Δεν θα μας τρομοκρατήσουν απλά θα μας πεισμώσουν. Είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε το περιστατικό στην UEFA» σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Αλέξανδρος Αλεξάνδρου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Kύπρου. Πραγματοποιήθηκε η καταγγελία στην UEFA.

Το κλίμα ήταν τεταμένο από τον πρώτο αγώνα, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να έχουν παράπονα για τη φιλοξενία και τον αριθμό εισιτηρίων που πήραν για τις ανάγκες των οπαδών τους. Η συνέχεια δόθηκε με την άρνηση των Πειραιωτών να δώσουν στους Κύπριους το 5% των εισιτηρίων που δικαιούνταν (βάσει των επιταγών της UEFA) και την απειλή των ανθρώπων της Ανόρθωσης πως θα προβούν σε καταγγελία στην UEFA. Δυστυχώς ένας ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα σε μία ελληνική και μία κυπριακή ομάδα τείνει να προκαλέσει... διπλωματικό επεισόδιο. Ελπίδα όλων είναι να πρυτανεύσει η λογική, καθώς στις εξέδρες του «Καραϊσκάκη» θα βρίσκονται την Τετάρτη και περίπου 1.500 φίλοι της Ανόρθωσης.

Πλάνο νίκης από Βαλβέρδε

Αντίστροφα μετρούν όλοι στις τάξεις του Ολυμπιακού για τον αγώνα ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στην Ανόρθωση. Χωρίς αμφιβολία και υπερβολή πρόκειται για το ματς της χρονιάς και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να διορθώσουν το… λάθος που έκαναν στην Κύπρο γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-0.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα, κάτι που αναμένεται να συμβεί στην αποψινή προπόνηση, που θα είναι και η τελευταία πριν από το ματς της Τετάρτης. Ο 44χρονος τεχνικός δεν προχώρησε σε «πρόβα» σχήματος στην προπόνηση της Δευτέρας, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως προβληματίζεται για δύο θέσεις στην ενδεκάδα, του δεύτερου κεντρικού αμυντικού και του δεξιού μπακ. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Βασίλης Τοροσίδης φαίνεται να έχουν το προβάδισμα έναντι των Μίχαλ Ζεβλάκοφ και Τάσου Πάντου αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Νικοπολίδης θα είναι τερματοφύλακας, ο Άντζας ο ένας κεντρικός αμυντικός, ο Λεονάρντο αριστερό μπακ (αν και είχε δοκιμαστεί ο Ντομί), Ντουντού και Στολτίδης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, Λέτο και Γκαλέτι θα καλύπτουν το αριστερό και το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής αντίστοιχα, ενώ ο Μπελούτσι θα κινείται πίσω από τον Κοβάσεβιτς, που θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

«Να τους σκάσουμε…»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε έτοιμη την εξήγηση για το λόγο που επέλεξε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στη χθεσινή προπόνηση, δύο ημέρες πριν τον μεγάλο αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση. «Τρέχουμε, γιατί την Τετάρτη θα πρέπει να τους τρέξουμε. Πρέπει να πετάμε, να τους σκάσουμε αν μπορούμε», είπε ο Βάσκος προπονητής. Η τελευταία προπόνηση θα αρχίσει στις 19:30 στο «Καραϊσκάκη», ενώ μετά το πέρας της θα ανακοινωθεί η αποστολή. Στις 17:30 θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αναμένεται επίσκεψη

Ο Σωκράτης Κόκκαλης τόνισε στη χθεσινή παρουσίαση των νέων αποκτημάτων και της νέας φανέλας πως ο Ολυμπιακός όχι απλά μπορεί, αλλά πρέπει να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Αυτό θα είναι το μήνυμα που θα περάσει προς όλους σήμερα, καθώς θα επισκεφτεί την προπόνηση της ομάδας και θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θεωρεί πως η ανατροπή του 3-0 θα διαγράψει από τις μνήμες όλων την κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο ματς. Άγνωστο είναι αν θα επιχειρήσει να «ντοπάρει» τους παίκτες με κάποιο πριμ πρόκρισης, όπως και το ποια θα είναι η αντίδρασή του σε περίπτωση αποκλεισμού.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, ενδεχόμενη πρόκριση θα οδηγήσει σε μία ή δύο ακόμη καλές μεταγραφές, με προτεραιότητα σε επιθετικό και τερματοφύλακα, ενώ αν έρθει ο απευκταίος αποκλεισμός ενδέχεται το ρόστερ να μείνει ως έχει ή να γίνουν μία ή δύο προσθήκες λιγότερο «ηχηρές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x