Stoiximan Super League

Σ.Θεοδωρίδης: «Ας φτιάξουν πρώτα ομάδα…»

Άμεση ήταν η απάντηση του Σάββα Θεοδωρίδη στις δηλώσεις του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, Κώστα Αντωνίου, για την κριτική που άσκησε ο πρώτος στον Παναγιώτη Βαρούχα, σχετικά με τον σχολιασμό των αμφισβητούμενων φάσεων στην αναμέτρηση της Skoda Ξάνθης με τον Ολυμπιακό.

Άμεση ήταν η απάντηση του Σάββα Θεοδωρίδη στις δηλώσεις του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, Κώστα Αντωνίου, για την κριτική που άσκησε ο πρώτος στον Παναγιώτη Βαρούχα, σχετικά με τον σχολιασμό των αμφισβητούμενων φάσεων στην αναμέτρηση της Skoda Ξάνθης με τον Ολυμπιακό. Ο γενικός αρχηγός των «ερυθρολεύκων», μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, τόνισε αναφερόμενος στον Κώστα Αντωνίου:

«Θεωρώ άνανδρα αυτά τα πράγματα. Καταλαβαίνω τον καημό τους τόσα χρόνια. Εμένα μου αρέσει να με βλέπει ο άλλος όταν μιλάω. Δεν με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι αυτοί. Τους αφήνω στον πόνο τους. Δεν έχουν δικαίωμα να κρίνουν τις δηλώσεις μου. Η κριτική αυτών των ατόμων δεν με ενδιαφέρει. Ο καθένας έχει γράψει την ιστορία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτές οι εξυπναδούλες όχι σε μένα. Τα παρακολουθώ όλα. Ούτε που ασχολούμαι με αυτούς και τους διαγράφω. Ας κοιτάξουν να φτιάξουν ομάδα κι ας αφήσουν τη διαιτησία».

Όσο για τον καθηγητή διαιτησίας και τις υποδείξεις που έκανε μιλώντας στην κρατική τηλεόραση για την αντιμετώπιση του Ντιόγο από τους διαιτητές, είπε: «Είναι σαν να λέει να τον κλαδεύουν οι σέντερ μπακ, να μην του δώσουν ποτέ πέναλτι γιατί κάνει θέατρο και να δέχεται κίτρινες κάρτες πριν μπει στο γήπεδο. Ο Ντιόγο είναι μεγάλο περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού. Η UEFA λέει να προστατεύουν οι διαιτητές τους μεγάλους παίκτες. Όπως τα λέει, απαξιώνει τελείως τον παίκτη, που αποτελεί για τον Ολυμπιακό μεγάλο κεφάλαιο. Δεν βούτηξε ο Ντιόγο. Είναι ένα παιδί που τα δίνει όλα για το ποδόσφαιρο. Το μόνο που κυνηγά είναι να βάζει γκολ και να δίνει τα πάντα για την ομάδα. Δύο παιχνίδια έπαιξε όλα κι όλα και βγήκαν αμέσως συμπεράσματα; Ο Ντιόγο στα δύο ματς που έχει παίξει έχει υποφέρει από κλωτσιές των αντιπάλων. Δεν μπορεί να πέσει; Δεν μπορεί η ΝΕΤ, που τη βλέπει όλος ο ελληνικός λαός, να γίνει παράρτημα».

Όσο για την αποψινή αναμέτρηση με τη Νόρτζελαντ, για το Κύπελλο UEFA, είπε: «Ελπίζω να παίξει καλά η ομάδα και να φέρει το ποθούμενο αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x