Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Και τώρα το ντέρμπι

Γεύμα ενότητας ενόψει Καραϊσκάκη περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναικό. «Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα. Τίποτα δεν έχει κριθεί και η ρεβάνς θα είναι πολύ δύσκολη», τόνισε ο Χενκ Τεν Κάτε στους ποδοσφαιριστές. . Κινητοποίηση στον κόσμο για την αυριανή ανοιχτή προπόνηση στη Λεωφόρο.

Γεύμα ενότητας ενόψει Καραϊσκάκη περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναικό. «Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα. Τίποτα δεν έχει κριθεί και η ρεβάνς θα είναι πολύ δύσκολη», τόνισε ο Χενκ Τεν Κάτε στους ποδοσφαιριστές. Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές. Αλλάζει το σύστημα ενόψει Καραϊσκάκη ο Ολλανδός τεχνικός και προετοιμάζει το 4-3-2-1. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό με τη Βιγιαρεάλ. Κινητοποίηση στον κόσμο για την αυριανή ανοιχτή προπόνηση στη Λεωφόρο.

Τεν Κάτε: «Όλοι μαζί»

Με το καλυτερο δυνατό κλίμα πηγαίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός καθώς ο Χενκ Τεν Κάτε γευμάτισε σήμερα μαζί με τους παίκτες σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης. Η ισοπαλία στο «Μαδριγάλ» ικανοποίησε τους ανθρώπους της ομάδας και οι παίκτες θέλουν να κερδίσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο, ώστε να δείξουν την αξία τους και ότι η διαφορά στο πρωτάθλημα είναι πλασματική. Οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν από τον Ολλανδό να μη γίνει το γεύμα για να δουν τις οικογένειές τους, αλλά ο ίδιος ήταν κάθετος.

«Οχι, θα γίνει. Γι’ αυτό δεν σηκώνω κουβέντα. Εχουμε δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, μια γροθιά!», ανέφερε ο Ολλανδός, ο οποίος τους μίλησε και για όσα έγιναν στο «Μαδριγάλ»: «Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα. Παίξαμε αποφασιστικά, με σωστή τακτική και πήραμε αυτό που θέλαμε, αν και μπορούσαμε και τη νίκη, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Τίποτα δεν έχει κριθεί και η ρεβάνς θα είναι πολύ δύσκολη», είπε ο Ολλανδός στους παίκτες.

Αλλάζει σύστημα

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι το «τριφύλλι» θα παρουσιαστεί στο Καραϊσκάκη με άλλο σχήμα από αυτό που προτιμήθηκε στην Ισπανία. Οι σημαντικότερες δοκιμές έγιναν σήμερα, μια και η αυριανή προπόνηση είναι ανοιχτή και θα γίνει στη Λεωφόρο. Πιθανότερο σύστημα αναμένεται να είναι το 4-3-2-1, και θα υπάρξει αλλαγή στην κορυφή της επίθεσης, αφού ο Μάντζιος μάλλον θα μείνει εκτός. Αντικαταστάτης του θα είναι πιθανότατα ο Πετρόπουλος, ενώ θέση διεκδικεί και ο Σαλπιγγίδης.

Έτσι, μια πρόβλεψη για την ενδεκάδα έχει τον Γκαλίνοβιτς κάτω απο τα δοκάρια , τον Νίλσον δεξιά, τον Σπυρόπουλο αριστερά και τους Βύντρα, Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Η τριάδα μπροστά τους θα αποτελείται από τους Σιμάο, Ζιλμπέρτο και Γκάμπριελ, με τους Σαλπιγγίδη, Καραγκούνη σε πιο ελεύθερους ρόλους και τον Πετρόπουλο στην κορυφή της επίθεσης. Βέβαια, τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο.

Και Λεωφόρο και Παιανία

Ο κόσμος είναι «φτιαγμένος» με το αποτέλεσμα στην Ισπανία, που φέρνει την ομάδα μετά απο πολλά χρόνια κοντά στους «8» του «Champions League» και αναμένεται να δώσει βροντερό παρών αύριο στις 18:00 στη Λεωφόρο. Οι διοικούντες θα ανοίξουν πρώτα τις θύρες 12 και 13 και αν ο κόσμος είναι περισσότερος θα ανοίξουν και άλλες. Ταυτόχρονα, υπάρχει η σκέψη από τους οργανωμένους να πάνε και την Κυριακή στην Παιανία, για να ντοπάρουν τους παίκτες και στην αναχώρησή τους για τον Πειραιά. Στο Καραϊσκάκη είναι πιθανό να πάει και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας.

* Θεραπεία έκανε σήμερα ο Βαγγέλης Μάντζιος, ενώ οι Μάτος και Λεοντίου συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν. Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στη Βιγιαρεάλ, καθώς οι υπόλοιποι είχαν ρεπό.

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x