Stoiximan Super League

ΠΑΟ: «Προχωράει» για Βοτανικό

Προσέχουν για να έχουν στον Παναθηναϊκό στο θέμα του γηπέδου, μετά τα όσα έχουν προκύψει. Οι «πράσινοι» έστειλαν πέντε επιπλέον αντίγραφα της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων στον δήμο για να δοθούν στις δημοτικές παρατάξεις και στη γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου. Υπέρ της κατασκευής τάχθηκε Κώστας Σκανδαλίδης σε συνάντηση του με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. «Συνεχίζουμε το ψάξιμο αλλά δε μιλάμε», το μήνυμα του Κώστα Αντωνίου σε Βαζέχα και Ρότσα. Ενδιαφέρον της Μπάγερν για τον Σωτήρη Νίνη αποκαλύπτει ιταλική ιστοσελίδα. Πολλά προβλήματα εν όψει Αστέρα. «», δήλωσε ο Αντρέας Ίβανσιτς.

Στο θέμα του γηπέδου, όπως και να έχει, οι θέσεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι ξεκάθαρες: εφόσον είναι σε ισχύ ο νόμος 3481/2006 θα πιέζουν για να προχωρήσουν οι νόμιμες διαδικασίες χωρίς κωλυσιεργίες. Γι' αυτό και ετοιμάζουν όλες τις μελέτες που είναι απαραίτητες και θέτουν τις αρμόδιες υπηρεσίες προ των ευθυνών τους. Ο Παναθηναϊκός, έχοντας ως βασική αρχή την πλήρη ενημέρωση όλων των φορέων και παραγόντων που εμπλέκονται στο πρότζεκτ του γηπέδου, απέστειλε άμεσα ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα πέντε επιπλέον αντίγραφα της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων στον δήμο (το πρωτότυπο εστάλη από τις 19/2) για να δοθούν στις δημοτικές παρατάξεις και στη γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου. Η ΜΠΕ ουσιαστικά εξειδικεύει τους όρους και τις κατευθύνσεις που θα πρέπει να τηρηθούν στη φάση υλοποίησης του έργου της διπλής ανάπλασης σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσης χθες στον Δήμο Αθηναίων μία ακόμα μελέτη, αυτή των κυκλοφοριακών επιπτώσεων, προκειμένου να προωθηθεί στην αρμόδια Διεύθυνση Μελετών Εργων Οδοποιίας (ΔΜΕΟ) του ΥΠΕΧΩΔΕ. Στο πλαίσιο των επαφών, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης συναντήθηκε με τον Κώστα Σκανδαλίδη, αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αθηναίων. Ο Σκανδαλίδης επιβεβαίωσε τη θέση του όπως και αυτή της δημοτικής παράταξης υπέρ της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Συνεχίζεται το ψάξιμο

Θέμα δημιουργήθηκε χθες με την έντονη μεταγραφολογία στον Παναθηναϊκό και αυτός ήταν ο λόγος της γραπτής δήλωσης του Κώστα Αντωνίου. Ο αθλητικός διευθυντής του «τριφυλλιού» τα είπε στην Παιανία με τον Κριστόφ Βαζέχα και τον Χουάν Ρότσα. Με τον πρώτο έγινε αναφορά στο ταξίδι του σε Τσεχία, Σλοβακία και Ρουμανία. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο Βαζέχα είπε στον Αντωνίου την άποψή του για τους παίκτες που είδε και έγινε κουβέντα και για τον Γκοϊάν, τον οποίο είδε ο Βαζέχα το Σάββατο στον αγώνα της Στεάουα. Όσον αφορά τον Χουάν Ρότσα, έγινε κουβέντα για το ταξίδι του στην Αργεντινή. Ο Ρότσα έχει μία λίστα παικτών στα χέρια του, τους οποίους θα παρακολουθήσει όταν θα πάει στην Αργεντινή, για να αποφασιστεί για ποιον ή για ποιους θα κάνει κίνηση ο Παναθηναϊκός. Βέβαια, ο Αντωνίου ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ότι δεν θέλει να αποκαλύπτονται οι μεταγραφικοί στόχοι.

Μπάγερν για Νίνη;

Αίσθηση προκάλεσε χθεσινό δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «sportmediaset», που αναφέρεται στον Νίνη. Οι Ιταλοί κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μπάγερν και αναφέρουν ότι οι Γερμανοί τον παρακολουθούν, αλλά και ότι ο ίδιος θέλει να φύγει από το «τριφύλλι», κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Σωτήρης Νίνης επιθυμεί να αλλάξει περιβάλλον, διότι θεωρεί ότι στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να... εκραγεί το ταλέντο του. Η Μπάγερν τον έχει παρακολουθήσει, αλλά το θέμα έχει παγώσει».

«Βουνό» τα προβλήματα εν όψει Αστέρα

Μετά το ρεπό της Τετάρτης οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το πρωί της Πέμπτης στις προπονήσεις αρχίζοντας πλέον σε πολύ εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη (20:00). Ο Χενκ Τεν Κάτε έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αφού τιμωρημένος είναι ο Λουκάς Βύντρα, εκτός μάχης οι τραυματίες Μαρσέλο Μάτος και Σωτήρης Λεοντίου, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βαγγέλη Μάντζιου και του Γιώργου Καραγκούνη.

Το παρήγορο για τον Ολλανδό τεχνικό είναι πως μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Γκάμπριελ, καθώς οι δύο Βραζιλιάνοι ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που είχαν.

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x