Stoiximan Super League

Καφές: «Μένω για τις επιτυχίες που θα' ρθουν»

Τέλος καλό, όλα καλά με τον Παντελή Καφέ. Το τέταρτο ραντεβού του με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ ήταν το τελευταίο, αφού συμφώνησε με τους όρους του νέου συμβολαίου που του προσφέρθηκε. Ο Έλληνας μέσος δέχτηκε την μικρή μείωση αποδοχών (με μπόνους επίτευξης στόχων) και θα συνεχίσει την καριέρα του στον «δικέφαλο» μέχρι το καλοκαίρι του 2012. «Είμαι ικανοποιημένος που οι συζητήσεις με την ομάδα είχαν αίσιο τέλος καθώς και δική μου επιθυμία ήταν να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ΑΕΚ. Νομίζω ότι έχω ακόμη πολλά να προσφέρω ώστε μαζί να βοηθήσουμε για να έρθουν στην ομάδα οι επιτυχίες που όλοι επιθυμούμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής άσος.

Τέλος καλό, όλα καλά με τον Παντελή Καφέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τέταρτο ραντεβού του με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ ήταν το τελευταίο, αφού συμφώνησε με τους όρους του νέου συμβολαίου που του προσφέρθηκε. Ο Έλληνας μέσος δέχτηκε την μικρή μείωση αποδοχών (με μπόνους επίτευξης στόχων) και θα συνεχίσει την καριέρα του στον «δικέφαλο» μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Καφέ o οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ. Αξίζει να σημειώσουμε, πως μέχρι πρότινος ο διεθνής άσος αμειβόταν με 400.000 ευρώ ετησίως, αλλά λέγεται ότι η μικρή διαφορά στη μείωση μπορεί να καλυφτεί με τα μπόνους.

Μετά την οριστικοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του, ο Παντελής Καφές δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας πως: «Είμαι ικανοποιημένος που οι συζητήσεις με την ομάδα είχαν αίσιο τέλος καθώς και δική μου επιθυμία ήταν να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ΑΕΚ. Νομίζω ότι έχω ακόμη πολλά να προσφέρω ώστε μαζί να βοηθήσουμε για να έρθουν στην ομάδα οι επιτυχίες που όλοι επιθυμούμε.Είναι θετικό για εμένα ότι τόσο η διοίκηση όσο και το τεχνικό επιτελείο με εμπιστεύονται και θα συνεργαστούμε για τα επόμενα τρία χρόνια.Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, το βέβαιο είναι ότι η ΑΕΚ πλέον αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της καριέρας μου και στόχος μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερο στην ομάδα».

Πουλήθηκε στην Κιέβο ο Σορεντίνο

Σημαντική οικονομική «ανάσα» για την ΑΕΚ, μετά την πώληση του Στέφανο Σορεντίνο! Ο Ιταλός τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κιέβο, η οποία έμεινε ικανοποιημένη με την παρουσία του την περίοδο που αγωνίστηκε δανεικός και αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, λοιπόν, αποδέχτηκαν την πρόταση των 600.000 ευρώ που πρόσφερε η ιταλική ομάδα και άναψαν το «πράσινο φως» για την παραχώρησή του. Μάλιστα, στα υπέρ τους είναι και το ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, το οποίο φτάνει το 20%!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Κιέβο ο Σορεντίνο δήλωσε: «Επιτέλους το φαξ που περίμενα τόσο πολύ έφτασε. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή, τη θεωρώ ως την τέλεια επιβράβευση για το δύσκολο πρωτάθλημα που ολοκληρώσαμε με την Κιέβο, με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την ομάδα για την εμπιστοσύνη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και τώρα μπορώ να ξεκινήσω τις διακοπές μου».

Υπογράφει ο Ιορντάκε

Την τρίτη μεταγραφή της ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσει αύριο ο Ιλιε Ιορντάκε, μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Νίκου Καράμπελα και της συμφωνίας με τον τερματοφύλακα, Μίλαν Λούκατς. Οι διοικούντες την «Ένωση» αποφάσισαν να καλέσουν τον Ρουμάνο αριστερό χαφ στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο. Το τελευταίο διάστημα υπήρξε η ανησυχία για το αν ο 24χρονος άσος είναι ελεύθερος, αφού έχει κερδίσει από την Παντούρι την υπόθεση στο αθλητικό δικαστήριο και την έχει χάσει στο πολιτικό. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Ιορντάκε, Φλορίν Μανέα, δήλωσε στη «SportDay» πως «αν η ΑΕΚ αποκτήσει τον Ιορντάκε, η Παντούρι δεν θα μπορεί να μπλοκάρει τη μεταγραφή. Μπορεί να διασφαλιστεί η ΑΕΚ αν μπει ειδικός όρος στο συμβόλαιο, ότι δηλαδή εγγυάται ο ίδιος προσωπικά για την ελευθερία του. Ετσι, αν προκύψει πρόβλημα, θα υποστεί τις συνέπειες ο παίκτης. Να είστε βέβαιοι, όμως, ότι δεν θα προκύψει».

«Περιμένουμε την απάντησή του»

Αποφασισμένοι να περιμένουν την απάντηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη για το αν επιθυμεί να παραχωρήσει τον Γρηγόρη Μάκο εμφανίζονται οι διοικούντες την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος του Πανιωνίου φέρεται να ενοχλήθηκε από την πίεση που φάνηκε να του ασκήθηκε από την «Ένωση» και υποστήριζε ότι θα αποσυρθεί από τις διαπραγματεύσεις. Οι «κιτρινόμαυροι» κατανοούν τον ισχυρό άνδρα των «κυανέρυθρων», αλλά τόνισαν ότι θέλουν να κάνουν τον 22χρονο μέσο δικό τους.

«Δεν έχουμε βάλει κανένα τελεσίγραφο στον Πανιώνιο για την υπόθεση του Μάκου, ούτε πρόκειται να βάλουμε. Σεβόμαστε απόλυτα τον χρόνο που θέλει ο Πανιώνιος για να παραχωρήσει έναν παίκτη της αξίας του Μάκου, ο οποίος είναι σημαντικός. Θεωρούμε ότι έχουμε κάνει μια αξιόλογη πρόταση για τα τωρινά οικονομικά δεδομένα, η οποία σέβεται τον Πανιώνιο και περιμένουμε την απάντησή του σε εύλογο χρονικό διάστημα. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων είναι πάρα πολύ καλές. Είχαμε ανέκαθεν πολύ καλή συνεργασία και σχέση με τον Πανιώνιο και συνεχίζουμε να έχουμε. Θέλει να κάνει τον προγραμματισμό του για την επόμενη σεζόν, θέλουμε να τον κάνουμε δικό μας και του δίνουμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να απαντήσει», έλεγαν στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x