Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Έρχεται ο Ιορντάκε

Στην Αθήνα θα βρίσκεται εντός της ημέρας ο Ίλιε Ιορντάκε και εκτός απρόοπτου, θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή της ΑΕΚ, μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Νίκου Καράμπελα και του Μίλαν Λούκατς. Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν δεν υπάρξει πρόβλημα, θα υπογράψει τριετούς διάρκειας συμβόλαιο με την «Ένωση». Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σήμερα στις υποθέσεις του Νίκου Γεωργέα και του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Αισιόδοξοι όσον αφορά την υπόθεση του Γρηγόρη Μάκου εμφανίζονται οι «κιτρινόμαυροι».

Στην Αθήνα θα βρίσκεται εντός της ημέρας ο Ίλιε Ιορντάκε και εκτός απρόοπτου, θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή της ΑΕΚ, μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Νίκου Καράμπελα και του Μίλαν Λούκατς. Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν δεν υπάρξει πρόβλημα, θα υπογράψει τριετούς διάρκειας συμβόλαιο με την «Ένωση». Οι «κιτρινόμαυροι» κινήθηκαν για την απόκτηση του 24χρονου άσου, μετά τη θετική άποψη που σχημάτισε για εκείνον ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο παίκτης το τελευταίο διάστημα ανυπομονούσε να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεσή του και το κάλεσμα της διοίκησης τον χαροποίησε ιδιαίτερα.

Εξελίξεις με τις ανανεώσεις

Εκτός του Ιορντάκε, σήμερα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στις υποθέσεις του Νίκου Γεωργέα και του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Ο Νίκος Θανόπουλος θα έχει συνάντηση με τους δύο ποδοσφαιριστές για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Ο 33χρονος μπακ θεωρείται σίγουρο ότι θα κλείσει σε αυτή την καριέρα του, ενώ στον 19χρονο μέσο θα προταθεί τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

To θέμα του Μάκου

Αισιόδοξοι όσον αφορά την υπόθεση του Γρηγόρη Μάκου εμφανίζονται στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν μέσα στην εβδομάδα την απάντηση του Πανιωνίου στην πρόταση που έχει καταθέσει για τον 22χρονο μέσο. Στην «Ένωση» εκτιμούν ότι ο Κωνσταντίνος Τσακίρης θα πει το πολυπόθητο «ναι» και θα πραγματοποιήσουν μια αρκετά σημαντική μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση της ΑΕΚ φτάνει τις 800.000 ευρώ (σ.σ.: συν το 25% σε περίπτωση μεταπώλησης), ενώ οι «κυανέρυθροι» αξιώνουν περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του διεθνούς άσου. Αν τελικά δεν βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσε στις δύο ομάδες, τότε ο Μάκος αναμένεται να γίνει παίκτης της ΑΕΚ τον Ιανουάριο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x