Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Μανωλάς

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Κώστας Μανωλάς. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Θρασύβουλου υπέγραψε το συμβόλαιο του με την «Ενωση» και μετά από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα. Αύριο θα γίνει το ίδιο με τον Ιλιε Ιορντάκε. Καμία εξέλιξη στο θέμα Μάκου. «Στα 33 μου ίσως να πάω στη Σαουδική Αραβία», είπε ο Ραφίκ Τζεμπούρ. «Έχει τεράστιες δυνατότητες…», στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάκης Τσιώλης, για το νέο μεταφραφικό απόκτημα της «Ενωσης».

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Κώστας Μανωλάς. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Θρασύβουλου υπέγραψε το συμβόλαιο του με την «Ενωση» και μετά από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα. Αύριο θα γίνει το ίδιο με τον Ιλιε Ιορντάκε. Καμία εξέλιξη στο θέμα Μάκου. «Στα 33 μου ίσως να πάω στη Σαουδική Αραβία», είπε ο Ραφίκ Τζεμπούρ. «Έχει τεράστιες δυνατότητες…», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάκης Τσιώλης, για το νέο μεταφραφικό απόκτημα της «Ενωσης».

Παίκτης της ΑΕΚ ο Μανωλάς

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και επίσημα είναι ο Κώστας Μανωλάς. Ο 18χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Θρασύβουλου υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια στην «Ενωση». Πρόκειται για μια επένδυση για το μέλλον, μια και οι «κιτρινόμαυροι» πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του ανιψιού του Στέλιου Μανωλά. Μάλιστα, σε περίπτωση πώλησής του, η ομάδα της Φυλής θα πάρει ένα ποσό. Αύριο, σειρά παίρνει ο Ιλιε Ιορντάκε, ο οποίος θα υπογράψει κι’ αυτός συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση για τον Μανωλά

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Μανωλά. Ο 18χρονος αμυντικός (14/6/1991) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων».

* Διαψεύδεται απ' την ΠΑΕ ΑΕΚ το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Γιάννη Γκούμα.

Δεν κουνιέται φύλλο

Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε στις υποθέσεις του Γρηγόρη Μάκου και του Λεονάρντο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα ήθελε να αποκτηθούν οι δύο ποδοσφαιριστές, παρότι οι περιπτώσεις τους (η καθεμία ξεχωριστά) παρουσιάζουν «κολλήματα». Η ΑΕΚ περιμένει την απάντηση του Πανιωνίου στην πρόταση (800.000 ευρώ και 25% σε περίπτωση μεταπώλησης) που έχει καταθέσει για τον διεθνή μέσο. Σε ό,τι αφορά τον Βραζιλιάνο χαφ, οι «κιτρινόμαυροι» θα ασχοληθούν αφού κλείσει η υπόθεση του Μάκου. Αν τελικά υπάρξει αίσιο τέλος στα δύο παραπάνω θέματα, τότε η «Ένωση» αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

Τζεμπούρ: «Στα 33 μου ίσως…»

Στη διάψευση του δημοσιεύματος που ήθελε την Αλ Ιτιχάντ να έχει καταθέσει πρόταση της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ προχώρησε η διοίκηση της ΑΕΚ. Οι διοικούντες τονίζουν ότι δεν έχουν δεχθεί καμία πρόταση για τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό από την πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας, ενώ ο παίκτης δεν «ψήνεται» να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. «Στα 33 μου ίσως πάω στη Σαουδική Αραβία», ήταν η ατάκα του 25χρονου άσου, όταν ενημερώθηκε για το σχετικό ρεπορτάζ.

• Αισιοδοξία υπάρχει στην ΑΕΚ όσον αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Νίκου Γεωργέα και του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Στην «Ένωση» πιστεύουν ότι σύντομα οι δύο ποδοσφαιριστές θα βάλουν την υπογραφή τους και θα κλείσουν και τα συγκεκριμένα θέματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x