Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Λούκατς και… 1+2

Παίκτης της ΑΕΚ και επισήμως είναι ο Μίλαν Λούκατς. Μετά το πέρας της , της πρώτης για τη νέα σεζόν, ο πανύψηλος Σέρβος τερματοφύλακας πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. «Ένα παιδικό όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα», είπε ο 24χρονος άσος. Τον Λεονάρντο και ενδεχομένως ένανς δεξιό μπακ κι έναν στόπερ θα προσθέσουν στο ρόστερ τους οι «κιτρινόμαυροι».

Παίκτης της ΑΕΚ και επισήμως είναι ο Μίλαν Λούκατς. Μετά το πέρας της πρωινής συνάντησης, της πρώτης για τη νέα σεζόν, ο πανύψηλος Σέρβος τερματοφύλακας πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας κλείνοντας και τυπικά τη μεταγραφή του. Ο 24χρονος άσος, που θα αποτελεί τον… ανταγωνισμό του Σεμπαστιάν Σάχα κάτω από τα δοκάρια, δήλωσε πανευτυχής για τη μετακίνησή του στην «Ένωση».

«Ένα παιδικό όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα καθώς κατάφερα να είμαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδας στην Ευρώπη και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Όλα πήγαν πολύ καλά και τα βρήκα όλα πολύ επαγγελματικά. Χαίρομαι που αποτελώ πλέον μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ που διαθέτει τους καλύτερους και πιο ένθερμους οπαδούς που σε κερδίζουν αμέσως», τόνισε και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να βγω στον αγωνιστικό χώρο, να δείξω την ποιότητα μου και να βοηθήσω την ΑΕΚ να γυρίσει στις επιτυχίες. Ανυπομονώ επίσης να εκπληρώσω το δεύτερο παιδικό μου όνειρο, να βοηθήσω κι εγώ ώστε η ομάδα μου να πάρει τουλάχιστον έναν τίτλο. Αισθάνομαι ήδη σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου και σίγουρα πολύ σύντομα θα προσπαθήσω να μάθω και τα ελληνικά».

Λεονάρντο και ίσως άλλοι δύο

Ο Μίλαν Λούκατς αποτελεί το πέμπτο απόκτημα της ΑΕΚ μετά τους Νίκο Καράμπελα, Ίλιε Ιορντάκε, Κώστα Μανωλά και Γρηγόρη Μάκο. Δεν θα είναι όμως και το τελευταίο, αφού η «Ένωση» θα κινηθεί για την απόκτηση του Λεονάρντο και ενδεχομένως για έναν δεξιό μπακ κι έναν στόπερ. Σε ό,τι αφορά στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, αναμένεται να γίνει νέα κρούση-αυτή τη φορά σε πιο «επίσημο» ύφος-προς τον Λεβαδειακό για την απόκτησή του. Εκτιμάται πως με ένα ποσό κοντά στις 700-800 χιλ. ευρώ, ενδεχομένως και με κάποια έμψυχα ανταλλάγματα, οι Βοιωτοί θα πουν το «ναι». Αν η απάντηση είναι αρνητική, είναι πιθανό το θέμα να «παγώσει» μέχρι τον Αύγουστο.

Από εκεί και πέρα, πρόθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι να αποκτηθεί ένας δεξιός μπακ κι ένας κεντρικός αμυντικός, αν όμως βρεθούν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές και σε καλή τιμή. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θέλει οι μεταγραφές να έχουν ολοκληρωθεί ως τα μέσα του Ιουλίου, ώστε να έχει στα χέρια του ολοκληρωμένο το ρόστερ και να μπορεί να δουλέψει όπως εκείνος γνωρίζει.

Περιμένει προτάσεις

Θέμα χρόνου θεωρείται η κατάθεση επίσημης πρότασης στην ΑΕΚ από σύλλογο του εξωτερικού-πιθανότατα της Premier League-για τον Εντίνιο. Οι «κιτρινόμαυροι» με ένα ποσό της τάξεως του 1,5-2 εκατ. ευρώ θα παραχωρήσουν τον Πορτογάλο φορ. Εξάλλου, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης του Χουανφράν, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από τη Βόλφσμπουργκ, ενώ στη Γερμανία ίσως συνεχίσει την καριέρα του και ο Βασίλης Πλιάτσικας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x