Stoiximan Super League

Αποστολάκης: «Η ήττα θα μας βάλει σε περιπέτειες»

Σε περιπέτειες θα μπει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, αναφορικά με την πρόκρισή της στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότιο Αφρική, σε περίπτωση που χάσει από την Ελβετία (Βασιλεία, 5/9), σύμφωνα με τον Στράτο Αποστολάκη. «Αν χάσουμε από την Ελβετία θα μπούμε σε περιπέτειες», επισήμανε στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 ο παλαίμαχος διεθνής.

Σε περιπέτειες θα μπει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, αναφορικά με την πρόκρισή της στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότιο Αφρική, σε περίπτωση που χάσει από την Ελβετία (Βασιλεία, 5/9), σύμφωνα με τον Στράτο Αποστολάκη. «Το παιχνίδι με την Ελβετία είναι αρκετό δύσκολο εξαιτίας της ήττας στο πρώτο παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους (σ.σ. με 2-1). Αν χάσουμε ξανά θα μπούμε σε περιπέτειες», επισήμανε στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 ο παλαίμαχος διεθνής.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο κ. Αποστολάκης για:

-το παιχνίδι με την Ελβετία: «πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει πολλά, αναφορικά με την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν νικήσουμε ή πάρουμε την ισοπαλία θα είμαστε σε καλό δρόμο για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Αν χάσουμε όμως θα μπούμε σε περιπέτειες γιατί θα έρθουν και άλλα προβλήματα στην επιφάνεια, όπως αυτό της ανανέωσης. Ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος της φουρνιάς που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004, στην Πορτογαλία. Αρμόδιος για να γίνει ομαλά η μετάβαση είναι φυσικά ο Ότο Ρεχάγκελ»

-το θέμα της ετοιμότητας της ομάδας: «πρέπει να σταματήσει αυτή η καραμέλα με την ελλιπή προετοιμασία. Το διάστημα που είχαμε ήταν υπεραρκετό για να εμφανιστούμε στην κατάλληλη φόρμα με την Ελβετία. Ο προπονητής οφείλει να έχει την ομάδα πανέτοιμη και το περιμένω μάλιστα, γιατί είναι πολύ έμπειρος»

-το Μουντιάλ του 1994 στις ΗΠΑ: «οι εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε δεν ήταν ανάλογες της αξίας μας. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι δεν έγινε σωστή διαχείριση της συμμετοχής από κανέναν εκ των εμπλεκομένων. Και βάζω μέσα τους πάντες. Ομοσπονδία, προπονητή και παίκτες. Άλλοι βέβαια θα πουν ότι μπορεί αυτό να ήταν το ταβάνι μας και ίσως δεν έχουν άδικο»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x