Stoiximan Super League

Ντιόγο: «Πάντα με επιθετική φιλοσοφία»

«Σύμμαχος» στη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στον Ολυμπιακό ο Ζίκο, για επιθετικό και επιβλητικό ποδόσφαιρο, είναι ο Ντιόγο. Με αποκλειστικές δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, στο πλαίσιο της έκθεσης Sports Show, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ξεκαθάρισε ότι η ομάδα ναι μεν πρέπει να σέβεται όλους τους αντιπάλους, αλλά σκοπός της είναι να επιβάλλει σε κάθε αγώνα το παιχνίδι της.

«Σύμμαχος» στη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στον Ολυμπιακό ο Ζίκο, για επιθετικό και επιβλητικό ποδόσφαιρο, είναι ο Ντιόγο. Με αποκλειστικές δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, στο πλαίσιο της έκθεσης Sports Show, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ξεκαθάρισε ότι η ομάδα ναι μεν πρέπει να σέβεται όλους τους αντιπάλους, αλλά σκοπός της είναι να επιβάλλει σε κάθε αγώνα το παιχνίδι της. Όσο για τον χθεσινό του τραυματισμό στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (3-0) εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της αποθεραπείας του και επιφυλάχθηκε να πετύχει το καλύτερο τέρμα του κόντρα στον Παναθηναϊκό!

«Δεν ξέρω πόσο θα μείνω έξω, αλλά ελπίζω πως δεν θα διαρκέσει πολύ. Αύριο θα ξέρουμε από το ιατρικό τιμ το χρονικό διάστημα.΄Ηταν σε πολύ άσχημη στιγμή πάνω που βρήκα τον καλό μου εαυτό. Ελπίζω ότι θα μείνω για λίγο εκτός γηπέδων. Ελπίζω να γυρίσω γρήγορα γιατί είναι ό,τι πιο δύσκολο για έναν παίκτη να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους», τόνισε αρχικά ο νεαρός στράικερ και συνέχισε αναφερόμενος στη διαφορά νοοτροπίας μετά την έλευση του Ζίκο:

«Ήταν σωματική περισσότερο η βοήθεια του Ζίκο και του Σαντάνα, όπως επίσης και η προσπάθεια που κάναμε και εμείς μέσα στο γήπεδο, αφού καταλαβαίναμε τι ήθελε ο προπονητής και τα εκτελούσαμε».

Όσον αφορά την επιθετική φιλοσοφία που θέλει να περάσει στους Πειραιώτες ο Βραζιλιάνος τεχνικός, είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει πάντα να παίζει επιθετικά και να πηγαίνει για τη νίκη. Έτσι πρέπει να παίζουμε σε κάθε γήπεδο για να νικάμε. Να σεβόμαστε όλους τους αντίπαλους και να μη τους φοβόμαστε».

Τέλος, παραδέχτηκε πως το καλύτερο τέρμα το κρατά για: «Τον Παναθηναϊκό»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x