Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Το μυαλό στη Σταντάρ

Στο αυριανό (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Mega) παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, στρέφουν την προσοχή τους στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη, που θα τους κάνει αυτόματα φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου τους. «», δήλωσε ο Βασίλης Τοροσίδης στο www.sport-fm.gr.

Στο αυριανό (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Mega) παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, στρέφουν την προσοχή τους στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη, που θα τους κάνει αυτόματα φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου τους. Ο Ζίκο περιμένει να μάθει αν ο Βασίλης Τοροσίδης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε χθες και αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με την πρωταθλήτρια Βελγίου.

Ο Ολυμπιακός έδειξε αισθητά βελτιωμένος στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και ο Βραζιλιάνος τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδος θεωρεί ότι αν οι ποδοσφαιριστές του παίξουν όπως απέναντι στους Αρκάδες, είναι αρκετά πιθανό να πάρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

«Πρώτα απ' όλα θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά και για την εμφάνιση. Μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίον παίξατε. Δείξατε τις ικανότητες που έχει η ομάδα. Ετσι σας θέλω και με τη Σταντάρ», είπε ο 56χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Να ξέρετε, πάντως, ότι μπορούμε και καλύτερα».

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν σήμερα να διαπιστώσουν αν ο Βασίλης Τοροσίδης θα ξεπεράσει την ίωση που χθες τον ταλαιπώρησε και θα αγωνιστεί στο ματς με τη Σταντάρ. Ο διεθνής μπακ-χαφ παρουσίασε δέκατα, πήγε στη χθεσινή προπόνηση, έλαβε θεραπευτική αγωγή από το ιατρικό επιτελείο και επέστρεψε σπίτι του. Όλα δείχνουν ότι ο «Τόρο» θα δώσει κανονικά το «παρών» σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση.

Όσον αφορά τον Ντιόγο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, αφού αισθανόταν και χθες ενοχλήσεις στο πόδι του. Ο 22χρονος παίκτης θα απουσιάσει από το ματς απέναντι στους Βέλγους, ενώ δεν αποκλείεται να μην αγωνιστεί και στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) με αντίπαλο τον Εργοτέλη, στο Καραϊσκάκη. Από την πλευρά του, ο Λεονάρντο τέθηκε στη διάθεση του Ζίκο, ο οποίος συμπεριέλαβε και τον Γκαλίτσιο (σ.σ.: αναμένεται σήμερα να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα) στην αποστολή του αυριανού ματς.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης απαρτίζουν οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Στολτίδης, Ζαΐρί και Μήτρογλου.

* Ο Ντουντού στο προχθεσινό ματς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν χθες ότι ο Βραζιλιάνος θα εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

* Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη σε φιλικό παιχνίδι τον ΠΑΟ Ρουφ. Προφανώς ο Ζίκο θέλει να γνωρίζει την κατάσταση των παικτών που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, αφού είναι το δεύτερο φιλικό μεσοβδόμαδα.

Το σημερινό πρόγραμμα για Ολυμπιακό και Σταντάρ Λιέγης είναι το ακόλουθο:

17:00 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού, Ζίκο, στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

18:15 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Σταντάρ Λιέγης, Λάζλο Μπόλονι, στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

19:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Σταντάρ Λιέγης στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η οποία θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

19:30 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, η οποία θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x