Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: «Χτύπησε» η γρίπη

Η ίωση του Ολιβιέ Σορλέν φαίνεται πως μεταδόθηκε σε άλλους τρεις συμπαίκτες του. Οι Πάμπλο Γκαρσία, Μπρούνο Τσιρίλο και Ντάριο Κρέσιτς προσβλήθηκαν από ίωση και όπως ο Γάλλος μέσος απουσίαζαν από την προπόνηση της Δευτέρας παραμένοντας κλινήρεις. Επαφές στο Βέλγιο ο Κονσεϊσάο.

Η ίωση του Ολιβιέ Σορλέν φαίνεται πως μεταδόθηκε σε άλλους τρεις συμπαίκτες του. Οι Πάμπλο Γκαρσία, Μπρούνο Τσιρίλο και Ντάριο Κρέσιτς προσβλήθηκαν από ίωση και όπως ο Γάλλος μέσος απουσίαζαν από την προπόνηση της Δευτέρας παραμένοντας κλινήρεις. Αντίθετα σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε ο Τζο Μπισέρα.

Ο Λούσιο Φιλομένο συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί με τρέξιμο στο γήπεδο και δεν υπολογίζεται για το ματς του Σαββάτου απέναντι στη Λάρισα στο γήπεδο της Τούμπας. Το ίδιο ισχύει και για τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος θα εκτίσει την τιμωρία του (έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες) στο συγκεκριμένο ματς.

Πάει Βέλγιο ο Κονσεϊσάο

Ταξίδι στο Βέλγιο θα κάνει την Τρίτη ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Σταντάρ Λιέγης, κ. Ντ’Ονόφριο, για τη συνεργασία των δύο συλλόγων, που δεν αποκλείεται να έχει και μεταγραφικό χαρακτήρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x