Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα: Ήρθε και υπογράφει ο Αράς

Στα Γιάννενα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας ο Σαλίμ Αράς, ο οποίος θα αποτελέσει το επόμενο απόκτημα του ΠΑΣ. Ο 28χρονος Γαλλοαλγερινός χαφ-εξτρέμ μετέβη στην ηπειρώτικη πόλη για να υπογράψει συμβόλαιο. Προσπάθεια απόκτησης μεσοαμυντικού και μεσοεπιθετικού.

Στα Γιάννενα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας ο Σαλίμ Αράς, ο οποίος θα αποτελέσει το επόμενο απόκτημα του ΠΑΣ. Ο 28χρονος Γαλλοαλγερινός χαφ-εξτρέμ είναι επιστήθιος φίλος του Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος και τον φιλοξένησε, ενώ εν συνεχεία μετέβη στην ηπειρώτικη πόλη για να υπογράψει συμβόλαιο. Πρόθεσή του είναι να κερδίσει μία θέση στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Αράς αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με την Μπαστιά έχοντας 13 (12 βασικός και 1 ως αλλαγή) συμμετοχές. Το 2006-2007 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μαρσέιγ (5 συμμετοχές ως αλλαγή), το 2007-2008 είχε 7 συμμετοχές με την Μαρσέιγ (6 ως αλλαγή) παίζοντας μάλιστα και σε 3 ματς Champions League (σαν αλλαγή) και είχε και 16 συμμετοχές με την Τουλούζ (5 ως αλλαγή) στην οποία πήγε δανεικός για 6 μήνες. Το 2008-2009 έπαιξε ως δανεικός στη Ρεμς, στην οποία σε μία σεζόν είχε 15 συμμετοχές (3 ως αλλαγή) και πέτυχε 3 γκολ.

Η προσπάθεια ενίσχυσης συνεχίζεται για τον ΠΑΣ. Εμπόδια παρουσιάστηκαν στην προσπάθεια απόκτησης του Ανέλ Τζάκα, αφού η οικογένεια του Βόσνιου μεσοεπιθετικού αποτελεί δεν φαίνεται να επιθυμεί τη μετακόμιση στην Ελλάδα. Πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΣ να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με διεθνή ξένο ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός.

Εν τω μεταξύ, την ίδια μέρα ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ πως λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Νίκο Γεωργιάδη. Ο παίκτης δε δέχτηκε να παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι σε άλλον σύλλογο και ζήτησε τη συναινετική λύση του συμβολαίου του με τον "Αγιαξ της Ηπείρου".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x