Stoiximan Super League

MVP: Γουίλσον Ορούμα

«Χαστούκι» στο κλισέ ότι «πολυτιμότερος παίκτης είναι αυτός που βάζει το γκολ» δίνει η ανάδειξη του MVP στο Καβάλα-Άρης (1-1). Διότι, μπορεί στο «Ανθή Καραγιάννη» το σκορ να το διαμόρφωσαν -και μάλιστα με γκολάρες- οι Κάλβο και Ντιέ, ωστόσο άλλος ήταν ο παίκτης που «επηρέασε» δραστικά την εξέλιξη του αγώνα. Ήταν ο Γουίλσον Ορούμα.

«Χαστούκι» στο κλισέ ότι «πολυτιμότερος παίκτης είναι αυτός που βάζει το γκολ» δίνει η ανάδειξη του MVP στο Καβάλα-Άρης (1-1).

Διότι, μπορεί στο «Ανθή Καραγιάννη» το σκορ να το διαμόρφωσαν -και μάλιστα με γκολάρες- οι Κάλβο και Ντιέ, ωστόσο άλλος ήταν ο παίκτης που «επηρέασε» δραστικά την εξέλιξη του αγώνα. Ήταν ο Γουίλσον Ορούμα.

Ο Νιγηριανός δεν ξεκίνησε καν βασικός, αγωνίστηκε 60 μόλις λεπτά, όμως πρόλαβε σε αυτά να εκθέσει τον Ντε Μος, που τον κράτησε -έστω για ένα ημίωρο- δίπλα του στον πάγκο. Η απόλυτα ακίνδυνη επίθεση των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο μετατράπηκε σε «καταιγίδα» στο δεύτερο και αν κάποιος αναζητήσει τα αίτια θα τα βρει σίγουρα στην ηρεμία, τις κάθετες μπαλιές και τη φαντασία που έβαλε στο παιχνίδι της ο Ορούμα.

Η ισοφάριση των «Αργοναυτών» προήλθε από άλλα πόδια, ωστόσο εκείνα του Νιγηριανού ήταν που δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να επιτευχθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x